slogan

Wie draagt het beter: hertogin Kate of Drew Barrymore?

::

Hertogin Kate en actrice Drew Barrymore overkwam wat iedere bekendheid probeert te voorkomen: ze droegen dezelfde jurk. Maar wie staat het beter?

Kate had het afgelopen week maar druk met de Royal India Tour terwijl Drew Barrymore de oranje loper beliep in New York. Twee gebeurtenissen die mijlenver uit elkaar liggen, maar wat hadden de twee beroemdheden gemeen? Ze droegen dezelfde jurk met een prijskaartje van zo'n €1300. Zowel Kate als Drew koos voor een tule jurk van de hand van Tory Burch. De grote vraag is: wie draagt het beter?

Hertogin Kate

Kate werd gespot met de Tory Burch jurk toen ze met prins William het Taj Tashi Hotel in Timphu verliet voor een diner met koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en koningin Jetsun Pema. Ze combineerde de jurk met een bijpassende oranje omslagdoek en open hakken aan haar voeten.

© Dominic Lipinski/Hollandse Hoogte

Drew Barrymore

Drew Barrymore had geen diner met de koning en koningin van Bhutan, maar ze was afgelopen week wel bij het Plaza Hotel in New York voor het ASPCA event om aandacht te vragen voor dierenmishandeling. In plaats van te kiezen voor een omslagdoek of andere accessoires matcht Drew haar lipstick bij de oranje accenten van haar jurk.

© Jamie McCarthy/Getty Images

Dus, wie draagt het beter? Laat het weten in de comments hieronder.