slogan

Bij dit peperdure Gucci badpak wordt aangeraden niet te gaan zwemmen

::

Er zijn tientallen verschillende soorten zwempakken. Van strapless tot halterneck of een high-leg model. Ze hebben allemaal één overeenkomst: je kunt er in zwemmen. Of toch niet? Gucci's prioriteiten liggen duidelijk anders qua badmode. 

No go zone

Een badpak van Gucci dat wordt verkocht voor 400 euro is niet bestemd om een aantal baantjes in te trekken. Op de webshop Net-a-Porter staat onder het badpak een duidelijke beschrijving: "Om het beste uit dit artikel te halen, raden wij aan dit item niet te dragen tijdens het zwemmen." Ehhh... Daarnaast mag het badpak niet in aanraking komen met zonnebrand. Dus 'gewoon' een beetje de show stelen op het strand wordt ook moeilijk als het zonnetje schijnt.

Trendy

Een verbaasde Twitteraar schreef op het sociale medium: "Ik zweer het je, Gucci neemt ons in de maling met een badpak van 400 euro waarbij er in de beschrijving letterlijk staat dat je er niet mee kunt zwemmen." Dat was het startsein voor anderen om ook massaal te reageren. "Wacht even, verwacht jij soms dat mensen gaan zwemmen in een badpak?" reageert iemand grappend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@wyardie 😂😂😂😂 #fuckery #allfacts #gucci #gucciswimsuit #theytrippin #jamaican

Een bericht gedeeld door Daily_Phuckery (@daily_phuckery) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ISTOCK