slogan

Mooie Man Kenneth Pérez

::

In de nieuwe Beau Monde vertelt voetbalanalist Kenneth Pérez over zijn smaak en stijl. En daar kan hij úren over doorgaan. Ook online dus. Lees hier het gesprek tussen Kenneth en Beau Monde verslaggever Nicole Gabriels.

Welke crèmes gebruik je?

?De crèmes van Aesop die mijn vrouw voor mij koopt. Op het moment is ze into de olietjes. Die smeer ik nu dus braaf na het douchen.?

En ik jat weleens de facewash van mijn zoon van vijftien.

Parfum als aanvulling op je look?

© Fotografie Bop Mulder, Styling Yce Sidibeh

?Ik gebruik een fijn geurtje van Hermès. Geen idee hoe het heet. Het flesje staat pas net in de badkamer. Thuis hebben mijn vrouw en ik één parfumregel: er komt pas een nieuwe fles in huis als de vorige op is. Wil ik toch een dag wat anders, dan gebruik ik stiekem de Paco Rabanne 1 Million van mijn zoon.?

Laatste aankoop?

Onderbroeken. Boxers van Hanro. Niet goedkoop, maar ze blijven prachtig. Er zit een beetje zijde in. Net als in de ondershirts die ik van dat merk koop.

© Fotografie Bop Mulder, Styling Yce Sidibeh

Waar moet een pak aan voldoen?

?Een pak moet niet alleen smal gesneden zijn, het jasje moet ook echt net ‘aan’ zitten, zoals ik dat noem. Ofwel: strak en ­gestretched bij de schouders, het knoopje moet nét dicht kunnen. Een pak is geen joggingpak, het hoeft niet altijd comfortabel te zijn. De pijpen mogen smal. Zelf heb ik één maatwerkpak in de kast hangen.?

Maar vroeger dan?

Het is pas sinds kort dat ik een goedzittend pak heb leren waarderen. Vroeger, in mijn jaren als voetballer, droeg ik eens per twee weken mijn clubpak. Die ­pakken waren van... uiteenlopende kwaliteit.

Je meest bekritiseerde outfit?

?Voor mijn tv-werk schakel ik de hulp in van mijn styliste Yce. Zij reikt mij regelmatig een double-breasted pak aan. De eerste keer moest ik even een drempel over, het oogt toch wat statiger dan een gewoon pak. Maar inmiddels voelt het lekker, al durf ik erom te wedden dat zo’n pak ­reacties oproept.?

Nou Kenneth, enige reactie die wij kunnen geven: looking good!