slogan

Online praten we verder met Man of Style: Vincent Croiset

::

Mooie Man Vincent Croiset raakt in de nieuwe Beau Monde maar niet uitgepraat over zijn smaak en stijl. Verslaggeefster Nicole Gabriëls praat daarom hier nog even verder met deze Man of Style: Vincent Croiset...

Verslavend?

“Blouses en overhemden met korte mouwen. Ik heb er zeker vijftig in de kast hangen en ik draag ze allemaal. Ze gaan al lang mee, sommige zijn al twintig jaar oud. Zo heb ik een steenrood Cubaans overhemd dat ik op elke verjaardag van mijn kinderen draag, omdat het ook het kledingstuk was dat ik tijdens hun geboortes droeg. De scheurtjes zijn inmiddels hersteld, de kleur is valer geworden, maar het blijft een leuk hemd.”

Parfum als aanvulling op je look?

“Ik wil na dit interview even nieuwe kopen. Marc Jacobs heeft er een in zijn lijn die ik erg lekker vind.”

Slip of boxer?

“Boxer. Ik vind het onzin om veertig euro aan een Björn Borg-boxer uit te geven, maar Wibra hoeft nu ook weer niet. Iets ertussenin, dus.”

Première stress.....#orkater #routenational

Een foto die is geplaatst door Vincent Croiset (@vincent_croiset) op

Droom je van een Rolex?

“Een Rolex doet me helemaal niks. Ik heb liever een heel ouderwets horloge of nog beter: gewoon geen. Ik draag al twintig jaar geen horloge. Ik ga voor een afspraak altijd op het juiste moment de deur uit en grappig genoeg kan ik de tijd tot op de minuut goed gokken.”

Inspreken voor Is This Love. Iedere avond op #SBS6 om 20 uur

Een foto die is geplaatst door Vincent Croiset (@vincent_croiset) op

Not done?

“Combat prints. T-shirts met smiley-opdruk. Ik ben vader van drie kinderen. Dat soort opdrukken kunnen echt niet. Een oud ‘Star wars’-shirt dan weer wel, omdat er een retro gevoel in zit.”

Even spelen met de kinderen van Verborgen Eiland..... Leuk!

Een foto die is geplaatst door Vincent Croiset (@vincent_croiset) op

We doen een modequiz! Wie is hoofdontwerper bij Chanel?

“Is dat de man die in Frankrijk en public antisemitische leuzen verkondigde? Nee? Karl Lagerfeld, zeg je? Ik heb niet een heel duidelijk beeld bij hem.”

Noem drie Italiaanse ontwerpers...

“Hoewel ik op maat gemaakt Italiaanse items heel mooi kan vinden, heb ik weinig Italiaanse labels in de kast. Ik neig meer naar Engelse en Franse modehuizen. Ik moet je het antwoord schuldig blijven.”

NU OOK IN BEAU MONDE