slogan

#NYFW Highlights dag 7

::

#NYFW Highlights dag 7. Benieuwd welke shows er nog gaan komen op de laatste dag, kijk dan op NYFW.com (tip: daar kun je ook live meekijken).

Michael Kors

Het wordt een romantisch lente. Zachte blousejes, een touch van lingerie in de jurken en carwash skirts. We spotten model Kendall Jenner op de catwalk voor Michael Kors, de muziek kwam van, yay!,  Florence and the Machine en front row keken celebs als Olivia Wilde en Naomi Watts hun ogen uit. Een hoogt #want-gehalte bij Michael Kors.

Black is back (in varying lengths) at @michaelkors. #NYFW

Een foto die is geplaatst door NYFW (@nyfw) op

De show

Hugo Boss

Fringes hebben we vaker gezien deze NYFW, zo ook bij Hugo Boss. Een stijlvolle collectie met knallende kleuren, geïnspireerd door de Bauhaus kunststroming. Strak, elegant en kleurrijk.

Models take to @hugoboss' Bauhaus-inspired set. #NYFW Een foto die is geplaatst door NYFW (@nyfw) op

J.Crew

J.Crew gelooft in een aantal dingen als het om mode gaat en dat zie je terug in zijn collectie: strepen, geweven stoffen, katoen en pailletten. We love those earrings & necklaces! 

Brilliant baubles at @jcrew. #NYFW Een foto die is geplaatst door NYFW (@nyfw) op

Anna Sui

Na het zien van deze collectie willen we direct op vakantie. Anna Sui weet, net als Tommy Hilfiger, een tropisch gevoel op de runway te krijgen. Vrolijke printjes, van meer Bohemian tot print met ananas en bananen. De modellen (o.a. Gigi Hadid) hadden het haar lekker los om de collectie een ontspannen uitstraling te geven. Like.

A trip to Tahiti with @officialannasui. #NYFW (: @unfltrd's @serichaitraipoom) Een foto die is geplaatst door NYFW (@nyfw) op

De show

MEER NYFW: