slogan

Deel & Win: Detoxen met Innerwave

::

Is jouw lichaam toe aan een volledige clean-kuur én zou je ook wel wat kilootjes kwijt willen? Het nieuwe concept Innerwave biedt de oplossing! En jij kan het uitproberen want Beau Monde geeft samen met Innerwave één detoxpakket t.w.v. € 249,- weg.

Rust nemen en gezond eten, schieten er bij iedereen wel eens in. Het gevolg? Slakken, suikers en gifstoffen die zich opstapelen in de darmen en andere organen. Dat is niet bevoordelijk voor de gezondheid, maar ook niet voor de lijn! Gelukkig kun je deze zogenoemde 'slakken' voor zijn of verwijderen door middel van een fijn detoxkuurtje dat is ontwikkeld door Patrick Willems van Innerwave. Het programma biedt een opbouw, Detox -en afbouwfase en is daarom voor iedereen vol te houden. Daarnaast ondersteunt Innerwave je lichaam door de nodige kruiden, poeders en pillen bomvol vitamines in je dieet te verwerken. Hierdoor heb je nauwelijks last van trek en komt je lichaam niets te kort.

Wil jij een Innerwave detox-kuurtje proberen? Patrick geeft samen met Beau Monde één pakket weg incl. begeleiding. In het pakket zitten allerlei kruiden, poeders en vitamines die je zal gebruiken tijdens de kuur. Ook vind je een duidelijk dieetplan voor de opbouw- detox en afbouwfase én flink veel tips die je zullen helpen. Je coach kun je gewoon bereiken per telefoon, sms of app; hij zorgt ervoor dat jij je kuur vol houdt.

Wat je moet doen: Like Beau Monde op Facebook en vertel ons waarom jij zou moeten winnen!

Patrick Willems van Innerwave

Kijk voor meer informatie op www.innerwave.nl