slogan

Dit zijn onze vijf covers met de prachtige Leontine Borsato!

::

Leontine Borsato heeft vele gezichten. En daarom prijkt ze niet één keer op de cover van deze Beau Monde, maar vijf keer! De vijf verschillende covers zijn onze manier om deze ultieme Beau Monde-vrouw te feliciteren met haar 50ste verjaardag. Een – letterlijk – mooie mijlpaal.
 
Beau Monde en Leontine Borsato zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden. Speciaal voor haar vijftigste verjaardag (op 10 december) maakten we vijf verschillende Leontine covers. Een unicum. In het bijbehorende interview is de presentatrice openhartig over ouder worden, haar huwelijk met Marco, eeuwige jeugd en de kracht van therapie. Leontine: “Mensen willen soms de diepte niet in omdat daar pijn zit. Mij heeft het veel positiefs opgeleverd.”
 
Ook in de nieuwe Beau Monde: interviews met Yolanthe Sneijder-Cabau, Marieke Elsinga, Daphne Deckers, John Williams, Patricia Paay, Bert van Leeuwen en nog veel meer BN’ers.

En dit zijn ze: de vijf verschillende covers! Mocht je een cover willen nabestellen, dat kan via deze website. Daar zijn alle kleuren nog beschikbaar! Wat is jouw favoriet?

Natuurlijk zijn we ook langs geweest op de shoot bij Leontine en mochten we haar wat vragen stellen. Check de backstage video hieronder!