slogan

De nieuwe Beau Monde ligt in de winkel!

::

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel. Een gloednieuwe glamour glossy voor jou, met dit keer een wel heel speciaal covermodel.

Wat lees en zie je nog meer? 

- INTERVIEW OG3NE Niet zomaar drie lieve, zingende zusjes:“We kunnen heel direct zijn. Niet altijd even goed voor de sfeer.”
- A ROYAL MEETING En dan mag je als BN’er ineens handjes schudden met Bea, Wim-Lex of Máx. “Gelukkig droeg ik niet hetzelfde als de koningin.”
- MANNENPRAAT Acteur Manuel Broekman draait z’n hand niet om voor wat huishoudelijke klusjes, terwijl hij probeert door te breken in Amerika.
- DE BFF VAN WINONAH DE JONG Al bijna 20 jaar delen ze lief & leed. “Van de eerste stiekeme tatoeages en piercings, tot de geboorte van mijn dochter; Noon was erbij.’
- LECO’S LOOK ‘Shownieuws’-blondie Celine Huijsmans krijgt drie looks om on screen te shinen.
- MAKE OVER Zangeres Maan verandert in een beeldschoon, beroemd, bloggend topmodel.
- DIVA FRED VAN LEER Wat een mooie vrouw is hij. Met pruik en hakken showt Fred dé nude-looks van nu. In de buurtsuper, want ja, als je van shoppen houdt...
- DE GARDEROBE VAN CYNTHIA ABMA De ex- ‘GTST’-actrice openhartig over couture en postuur: “Vroeger beheerste dun- zijn mijn leven.”

Wil je een abonnement nemen op Beau Monde? Bestel deze hier.