slogan

'Kans dat Duncan Laurence het songfestival wint'

::

Er lijkt steeds meer kans te zijn op de Nederlandse winst voor het Eurovisiesongfestival. Duncan Laurence wordt door de wedkantoren inmiddels een winkans van 27 procent toegedicht. Vorige week was dat 24 procent.

LEES OOK: Duncan Laurence: billen in clip zijn echt

Winkans

De bookmakers van het songfestival lijken steeds meer overtuigd van Duncan's winst. Zijn winkans is met 3% gestegen vergeleken met vorige week! Deze stijgende kansen van de Nederlandse Duncan Laurens zijn natuurlijk superpositief nieuws. Op de tweede plaats voor het land met de meeste winkans staat op dit moment Sergey Lazarev uit Rusland met een kans van 10%. Voor Rusland zijn er ook stijgende kansen, want Sergey stond vorige week nog op plek drie. Die plek is nu ingenomen door de Zwitserse inzending Luca Hänni met 9%. Mahmood, die Italië vertegenwoordigd, zal tot nu toe genoegen moeten nemen met de vierde plek, vlak boven de Zweedse John Lundvik. Beide hebben een kans van 8%. Goed nieuws voor Nederland dus, want Duncan's winkans steekt ver boven iedereen uit!

'Arcade'

De zanger zelf zal zich de komende dagen druk bezighouden met voorbereidingen voor het songfestival, dat over ruim een maand van start zal gaan. Zijn nummer Arcade zorgt nu al voor internationaal succes. Bijna een maand na het verschijnen van Songfestival-inzending heeft het nummer op Spotify al vijf miljoen wereldwijde streams. “Ik kom er net achter dat Arcade op veertien staat in de Viral Top 50 Global,” zegt de blijverraste oud-Voice deelnemer onder een Instagrampost.

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR AGENCY