slogan

Wil je zien: hilarische film voor wijnliefhebbers

::

De film Wine Country is een hilarische, 'nuchtere' komedie die binnenkort op Netflix beschikbaar is. Deze vriendinnenfilm is gemaakt voor de echte wijnliefhebber.

LEES OOK: Onderzoek: stellen die samen wijn drinken zijn gelukkiger

Friendship

Zoals Netflix zelf zegt: friendship is a trip. Plan je vriendinnenavond maar alvast in, want de film verschijnt 10 mei op Netflix. Waar de film over gaat? Zes beste vriendinnen maken een tripje naar Napa in Californië, door Abby gepland voor Rebecca's 50e verjaardag. Het idee is om samen tijd door te brengen en te relaxen. Een belangrijk onderdeel van dit uitstapje? Hun zevende best friend: wijn. De vriendinnengroep bestaande uit workaholics, huismussen en oververmoeide moeders die hopen op een gezellig tripje.

Drama

De bestemming van het tripje is, heel toepasselijk, een wijnoord. Maar het goede sfeertje blijft niet lang hangen, want wanneer de drank rijkelijk vloeit ontstaan er al gauw spanningen door drama's uit het verleden. "Wat iemand dronken zegt, is waarschijnlijk hoe iemand zich echt voelt", zegt de wijngaardeigenaresse Tina Fey, bedenker van Mean Girls en actrice in de film.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder kun je alvast de trailer bekijken:

BRON: NETFLIX, BEELD: ISTOCKPHOTO