slogan

Voor deze easterbrunches kleed je je zéker op je paasbest

::

Het is alweer bijna Pasen en dat betekent: fijne ontbijtjes, uitgebreide brunches en volvette diners. Omdat we 't liever uitbesteden hebben we een paar plekken voor je opgezocht waar je het meest wordt gepamperd. Cheers!

Maandag 26 maart tot maandag 2 april - Easter Afternoon Tea - THE DUCHESS

De Afternoon Tea in THE DUCHESS is natuurlijk al een ervaring op zich. Oneindige theesoorten - voor ware decadentie een glas champagne ernaast - de overdaad aan hartige delicatessen, beeldige sandwiches en verfijnde patisserieën. Tijdens de Paasdagen pakt deze culinaire adel extra uit met de tijdelijke Afternoon Tea Easter Edition. Je proeft de speciale Paasspecialiteiten alleen van 26 maart tot 2 april. Reserveer maandag t/m donderdag van 13:00 -17:00, op vrijdag en zaterdag van 12:30 - 17:00 uur en op zondag van 12:30 - 18:00 uur. Reserveren kan via de website of 020-8113322.

Zondag 1 april & maandag 2 april - Paaslunch | MR PORTER

Bij MR PORTER is het al een spektakel voordat een gerecht op tafel verschijnt. Dit high-end steakhouse is dè hotspot onder de vleesliefhebbers. Tijdens de Paasdagen kun je uitgebreid komen lunchen, de keukentijden zijn beide dagen namelijk verruimd naar 15:30 uur. In het weekend is er ook een DJ aanwezig, dus vergeet niet na de lunch jezelf nog te laten inspireren door het cocktailmenu bij de bar waar je indrukwekkend uitzicht hebt op het Paleis en de Dam. Reserveren kan via de website of 020-8113399.

Zondag 1 & maandag 2 april - Maundy Green Cocktail | MOMO

De 360-graden bar van MOMO en haar prijswinnende bartenders zijn befaamd om hun menu van creatieve cocktails met een eigen verhaal. Deze Pasen vertelt MOMO het verhaal van Witte Donderdag met een limited edition sour: de Maundy Green. De Paascocktail met o.a. groene theelikeur, Matcha, Pekoe en kokosnootsiroop is gebaseerd op een traditie uit verschillende delen van Europa om elkaar op deze heilige dag een groen ei te geven.

 

A table full of MOMO. 📸: @eatspotsnl. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door MOMO Restaurant, Bar & Lounge (@momoamsterdam) op

Zondag 1 & maandag 2 april - Paasbrunch | ARC. by Lute 

Kom tijdens beide Paasdagen gezellig het terras inluiden bij ARC. by Lute in het Amsterdams historisch stadsarchief. Schuif aan bij de Paasbrunch en geniet van een heldere en frisse cuisine onder leiding van chef Sander Klaase. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de monumentale boom die op zijn eigen wijze een verhaal vertelt over de historie van Amsterdam en al 100 jaar een onmisbare plek middenin de tuin inneemt. Reserveren kan via de website of 020-2206902.

Zondag 1 april - Paas Trolly Buffet | Café Americian 

Op 1e Paasdag kan je bij Café Americian terecht voor een uitgebreide 3-gangen Paasbrunch. Onder het genot van mooie wijnen en veel gezelligheid wordt het buffet gepresenteerd in de moderne brasserie op de Paastrolly. Een buffet variërend van een zalmcocktail, tartaar van rode biet tot een kabeljauw van vichyssoise en dit allemaal voor €32,50 p.p. Dus haas-je naar het Leidseplein!

Zondag 1 april & maandag 2 april - Paaslunch | IZAKAYA 

De hotspot in de culinaire scene van Amsterdam is dè plek om Pasen door te brengen. Omringd door de bruisende chaos van de Pijp kan je bij IZAKAYA in extravagante stijl genieten van de ware Japanse keuken. De spectaculaire lunchgerechten zijn tijdens de Paasdagen extra lang te proeven. De keuken is beide dagen namelijk geopend van 12:00 - 16:00 uur. Reserveren kan via de website of 020-3053090.