slogan

Waarom celebrities massaal overstappen op plantaardig eten

::

Fitte celebrities en BN’ers zorgen er vaak voor dat ze uitgebalanceerde maaltijden hebben (echte rijkelui ontbijten gewoon met champagne, maar dat beschouwen we in ons eigen leven maar even als een uitzondering).

Hollywood

Vegan eten is ook in Hollywood helemaal on trend, het houdt in dat je plantaardig eet. Geen vlees, vis en andere dierlijke producten. Celebs als Ellen DeGeneres, Natalie Portman en Stevie Wonder zijn famous vegans.

Beter voor de aarde

Wil je beginnen met vegan eten maar weet je niet zo goed hoe? Becel heeft nu een 100% plantaardige margarine die vrij is van dierlijke ingrediënten: Becel Biologisch. De spread bevat ook geen conserveermiddelen, lactose of kunstmatige kleur -en smaakstoffen. Goed voor het hart (die het cholesterolgehalte op peil houden) en beter voor onze aarde. Zou Mister DiCaprio ook helemaal goedkeuren.

Variëren

Of Leonardo DiCaprio zijn eigen bammetjes besmeert betwijfelen we. Omdat wij het allemaal zelf moeten bedenken weten we dat het lastig kan zijn om te variëren. Lekker smeren kun je wel op van alles doen, bijvoorbeeld op brood, toastjes, ontbijtkoek en wraps. Maar ook burgers kun je besmeren met Becel Biologisch. Besmeer je burgerbroodje met de spread, voeg reepjes paprika, schijfjes aubergine (die kun je ook nog even bestrijken met Becel Biologisch en dan roosteren) toe en doe als laatst wat geprakte tuinerwten met koriander, peterselie en sesamzaad op de burger. Helemaal verantwoord en dat maakt het nóg meer smullen.


ADVERTORIAL | De producten van Becel zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Meer over Becel Biologisch kun je vinden op de website van Becel.