slogan

WIN: 5x2 kaarten voor champagnefestival Fête du Champagne!

::

Van 28 tot 30 juni 2019 staat in Amsterdam het eerste en grootste champagnefestival van Nederland op het programma. Het Rembrandtpark in Amsterdam wordt omgetoverd tot het Fête du Champagne, een sprookje waarbij je je in de romantiek van het Franse boerenland waant.

Tijdens deze drie dagen in juni kunnen de bezoekers verdwalen in alles wat met champagnes, crémants en wijn te maken heeft. Op het driedaagse festival zijn meer dan 100 verschillende soorten champagne, crémant en wijn te proeven. Al vanaf €4 per glas kan er genoten worden van een glas bubbels. Ieder wijnhuis wordt gepresenteerd op zijn eigen stijlvolle manier.

Boetiek
Op het Fête du Champagne vind je boetiekchampagnes (champagnes van kleinere wijnboeren) tot bekendere champagnehuizen, zoals Deutz en Armand de Brignac. Daarnaast wordt er speciale aandacht geschonken aan crémant, een mousserende wijn uit een ander gebied dan de Champagne. Deze wijnsoort wordt goed vertegenwoordigd op het festival, met crémants uit streken als de Loire, Bourgogne, Elzas en Bordeaux. Als je nog niet bekend bent met crémant, zorgt het Fête du Champagne voor een uitstekende eerste kennismaking. Naast mousserende wijnen zijn er ook normale wijnen te proeven. Het festival heeft een exclusieve samenwerking met wijnhuis Domaine de la Baume uit de Languedoc.

Culinair
Om de beleving compleet te maken zijn er allerlei Franse elementen aan het festival toegevoegd. Bezoekers kunnen zich vermaken met petanque (jeu de boules), Franse chansons, druiven stampen, champagnequizzen en het sabreren van flessen bubbels. Op de Franse markt kun je je vergapen aan typisch Franse lekkernijen als confit de canard en (biologische) foie gras. Het culinaire gehalte wordt nog eens gevoed door de aanwezige bistro’s waar de mooiste Franse hapjes en gerechten worden geserveerd. Afsluitend wordt er natuurlijk gedanst tot in de late uurtjes.

We hebben goed nieuws voor je: je kunt kaarten winnen voor dit leuke festijn! Maak kans door onderstaand winformulier in te vullen en ons via 't formulier ook even te laten weten wat jouw beste champagnemoment ooit was.

Win kaarten voor Fête du Champagne!

Laat ons weten: wat was jouw beste champagnemoment?


Persoonlijke gegvens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking