slogan

Eerste Instagram post van prins Christian (13) !

::

De Deense Royals hebben het druk gehad met de Royal Run, die ook het eerste online postje van de beoogd troonopvolger opleverde.

Prins Christian en zijn zus prinses Isabella (12) hebben een privé Insta die aan alle kanten is afgeschermd. Maar een royal die is voorbestemd om koning te worden moet eens zijn debuut op de openbare socials maken en dan is zoiets sportiefs als de Royal Run een prima startpunt.

De Royal Run is een nationaal hardloopfestijn dat vorig jaar in het leven werd geroepen ter ere van de 50ste verjaardag van kroonprins Frederik, zelf een fanatiek hardloper die het wegens blessures zelf wat rustiger aan moet doen.

Het was zo'n succes dat is besloten er een jaarlijks terugkerend event van te maken, de prins liep de wandeletappe mee in Arhus.

... kroonprinses Mary rende in Aalborg... 

En in Kopenhagen namen hun kinderen de honneurs waren. Dat was reden voor zijn oudste zoon prins Christian om er zijn eerste Insta-postje aan te wijden op het officiële account van de Deense Royals.

Het stel hield zich aan hun woord en holde de hele mijl uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

En ze hadden het er warm van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sejt, min pige.

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

De kroonprins reikte hen zelf de medailles uit en zei tegen zijn jongste dochter prinses Josephine: 'Cool, meisje van me.' Aaah.

 

Foto's © Det Danske Kongehus