slogan

Lady Kitty feest door, nu in Montenegro

::

Van de Hamptons meteen door naar Kotor in Montenegro, lady Kitty Spencer (26) kan de societyfeesten deze zomer bijna niet bijbenen.

Het nichtje van prinses Diana was bruidsmeisje op het huwelijk van haar vriendin, marketing manager Vesna Vasiljevic en oliehandelaar Luka Obradovic.

Voor iemand die zelf nog niet zo lang geleden na een relatie van drie jaar aan de kant werd gezet, zag Kitty er opgewekt en opmerkelijk koel uit, zeker gezien het feit dat het er 40 graden was, #HittegolfLucifer.

Kitty droeg een Salmajurk van het label Ghost voor de ceremonie.

Socialite Spencer was in het gezelschap van onder andere haar broertje, burggraaf Louis Spencer (23, helemaal links in het blauwe overhemd) en een stel andere knappe heren die ze haar 'Pet Vikings' noemde.

De festiviteiten begonnen met een boottocht over de Baai van Kotor en een diner. Kitty gaf eerlijk toe 'niet de beste schoenen' te hebben gekozen voor een pittoreske stadswandeling. 

De volgende dag gaven Vesna en Luka elkaar het jawoord in het Savina Klooster in Herceg Novi. Daarna werd er tot diep in de nacht gedanst in de aangrenzende wijngaard. A good time was had by all, volgens Kitty. 

 

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © Getty Images