slogan

Luxemburg: ex-prinses Tessy is weer online (en hoe!)

::

Ze is nu al onze favoriete royal hosselaar: ex-prinses Tessy van Luxemburg, sinds haar scheiding weer  Tessy Antony, vecht zich via Instagram weer de publiciteit in.

Lange tijd was het oorverdovend stil rond Tessy, die zich gedeisd hield in de afwikkeling van haar scheiding van prins Louis. Nu die achter de rug is, hebben we duidelijk weer allemaal recht op haar mening en haar nobele voorzetten rond goede doelen en empowerment.

Leuk dat ze weer online is, grappig om te zien hoe ze haar royal associaties levend probeert te houden. Alleen al haar naam is briljant: 'Tessy van Luxemburg' is nu 'Tessy uit Luxemburg'. Een bloemlezing uit het recent online oeuvre van een dame die dolgraag in beeld wil blijven.

© Tessy from Luxemburg / Instagram

'Happy Monday vanuit mijn kantoor. Het is behoorlijk grijs vandaag zzz.' De boodschap is duidelijk, ze is gewoon een werkende vrouw.

© Tessy from Luxemburg / Instagram

Tessy postte foto's van een bezoek aan Buckingham Palace die in haar mobieltje moeten hebben gebrand om eindelijk online te mogen. Mevrouw Antony  was bij een event voor kinderen van militairen die een ouder hadden verloren. "Tranen in mijn ogen om te zien hoe deze geweldige jonge mensen omgaan met de moeilijke realiteit. Het was geweldig deze ervaring te delen met de Duc (sic) en de Duchess van Cambridge en Harry. Harry is een ongelofelijke man, we delen onze passie voor women's empowerment en HIV / AIDS research." Goede doelen noemen én namedroppen – briljant.

© Tessy from Luxemburg / Instagram

"Geen make-up, geen filter, wees trouw aan jezelf," aldus een make-uploze Tessy, die er toch maar een lauwerkransje aan toevoegde om het een beetje sjeu te geven en slim de associatie met een kroontje te maken. En er als een rasechte schnabbelaar een credit aan toevoegde: 'Truitje van Keir Townsend'.

© Tessy from Luxemburg / Instagram

Haar ex-man werd gefeliciteerd met zijn verjaardag: "Happy bday Loulou, onze jongens en ik houden heel veel van je." Geen idee of de prins het op prijs stelt om als Loulou online te staan, maar hé – alles om de royal link maar te onderstrepen, nietwaar? Keep the dream alive, Tessy!  

© Tessy from Luxemburg / Instagram

Tessy bezocht een societybruiloft van vrienden, waar matjesjurken duidelijk de look-du-jour waren.

© Tessy from Luxemburg / Instagram

En Tessy legde voor de International Day of UN Peacekeepers kittig kort gerokt een krans als  beschermvrouw van UNA_UK, wat best nog een beetje een prinsessenactiviteit is. Well done! 

© Tessy from Luxemburg / Instagram

Tessy kan er natuurlijk niets aan doen dat Spears Magazin haar met een kroontje op portretteert op de cover. Maar qua ex-prinses en associatie vond de Luxemburgse het toch handig dit even te delen: "Een leuk en goed geschreven artikel over mijn filantropische werk en Professors Without Borders."

© Tessy from Luxemburg / Instagram

Op een gegeven moment werd de royal hunkering wat al te wanhopig / opzichtig / awkward. "Dit was een van mijn favoriete momenten waarop ik in staat was mijn mensen te vertegenwoordigen als Luxemburgse vrouw op de Nationale Dag," aldus Tessy. Calm down, dear. We weten dat je graag prinses was gebleven.

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © Sean Gallup / Getty Images