slogan

Royal Relaties: 'Schat, je haar zit raar'

::

Echte royal liefde is voorkomen dat de ander er raar bijloopt, zeker in het geval van haar dat alles behalve waardig uitsteekt.

Kroonprins Charles mag zijn grijze krullen graag wat langer dragen ter compensatie van zijn oprukkende kaalheid. Zodat de wind daar makkelijk greep op krijgt. Echtgenote Camilla hoeft er niet eens iets van te zeggen, een veelbetekenende blik is al voldoende...

...om de kroonprins vlijtig aan het gladstrijken te krijgen. Wie nog meer? 

Máxima

Het is een apocrief verhaal en keihard bewijs is er niet te vinden, maar een steward beweert dat Máxima bij het uitstappen 'Alejandro, je gaar!' zei en dat Alejandro achteloos 'Nou ja, het waait' antwoordde, omdat die in de polder vermoedelijk wel wat wind gewend was. De man draagt niet voor niets zelden een hoed en ze had trouwens de handen vol aan zichzelf om iets te gaan doen met het kroonprinselijk kapsel. 

Kate 

Het waakzame hertoginnenoog houdt niet alleen het haar van de dierbare echtgenoot in de peiling, maar aait desgewenst ook voor het oog van de wereld even het kuifje van haar prinsje glad tijdens een balkonmomentje. Met een prinsesje op de arm, #royalmultitasker.

Beatrix

Prinsjesdag 1998. Koningin Beatrix, op de troon én in troonredestemming, adviseert prins Claus nog even zijn haar glad te strijken, dat een beetje verwaaid was geraakt…

…hetgeen de prins-gemaal zoet deed. Omdat Beatrix niet in de gaten had dat de microfoon al open stond toen ze het hem vriendelijk toe murmelde, haalde het lieve echtelijke onderonsje het nieuws en de meeste Nederlanders vonden het aanzienlijk boeiender dan de Troonrede zelf. 

Mary 

Deze is uit de documentaire die gemaakt is voor de 50ste verjaardag van kroonprins Frederik van Denemarken en hij is hilarisch: je ziet kroonprinses Mary's handen jeuken en Frederik totaal onverschillig blijven (met dank aan The Royal Watcher). 

 

Foto's (c) ANP, Getty Images