slogan

Royal Zwager: James Middleton maakt liefde officieel

::

Het is menens voor James Middleton, de broer van hertogin Kate, die zijn nieuwe liefde Insta-officieel maakte. En dan blijft een verlovingsring meestal niet lang uit.

James heeft sinds de zomer van 2018  een relatie met Alizee Thevenet, een Franse financieel analist die in Londen woont.

Ze werden al samen op vakantie gespot, maar over het contact werd verder vrij geheimzinnig gedaan en Alizee deed als ze samen in Londen waren altijd haar best om haar gezicht te verbergen voor fotografen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sail away with me ⛵️ ☀️

Een bericht gedeeld door James Middleton (@jmidy) op

Nou, no more! Iedereen mag haar nu zien. "Ze zijn samen heel gelukkig," zegt haar vader Gabriel Thevenet in de Daily Mail. "James is een heel charmante man en ik ben erg blij dat Alizee en hij elkaar gevonden hebben. Ik weet dat ze heel gelukkig is, we duimen voor hen."  

Het is James van harte gegund, na de nare periode en de stevige depressie die hij achter de rug heeft. En Alizee mag in haar handjes knijpen met een man die van honden houdt en bereidt is identieke truien aan te trekken. Wij weten eventueel nog wel een paar schattige bruidskinderen met ruime ervaring in rozenblaadjes strooien in een kerk #neefgeorge #nichtcharlotte

Lees ook: 

 

Foto's © BSR Agency, ANP