slogan

Throwback Thursday: Estelle de Strandprinses

::

In 2015 was prinses Estelle tijdens de familievakantie in Saint Maxime nog het oogappeltje van de familie. En daar genoot ze met volle teugen van.

De enige concurrentie op het gebied van schattigheid die ze op dat moment had, was die van haar nichtje prinses Leonore. En die zat op dit moment in Londen bij haar moeder die net was bevallen van Estelle's neefje prins Nicolas. De hier 3-jarige Estelle had dus haar ouders, haar grootouders en net getrouwde oom Carl Philip en tante Sofia helemaal voor zichzelf alleen. 

© BSR Agency

En dat zou niet lang meer duren. Prinses Sofia kan hier nét zwanger zijn geweest (prins Alexander werd op 19 april 2016 geboren).

© BSR Agency

Kroonprinses Victoria was al zwanger: een paar weken later werd bekend gemaakt dat ze een tweede kind verwachtte. Estelle's broertje prins Oscar is op 2 maart 2016 ter wereld gekomen.

© BSR Agency

Maar in de zomer van 2015 was Estelle nog helemaal enig kind en het middelpunt van de belangstelling. En daar genoot ze zichtbaar van, kijk maar.

© BSR Agency

Ook vrij aandoenlijk is dat koning Carl Gustaf blijkbaar een favoriet vakantieshirt heeft. Het streepje dat hij in 2015 in Zuid-Frankrijk droeg, dook vorige week weer op, wederom in water-en-strandverband.

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © BSR Agency