slogan

Zó bereidt Meghan haar gezicht nu al voor op de bruiloft

::

Het is één van de mooiste dagen van je leven. Je wilt dus écht schitteren op je bruiloft, al is het alleen maar voor de foto’s die jaren later nog steeds in je huis hangen. Meghan Markle, die zelf ook volop bezig is met de voorbereidingen voor de grote dag, heeft dé tip om in ieder geval je huid te laten stralen op je bruiloft.

Ver van tevoren 

Nou mag Meghan Markle niet klagen over haar huid, die heeft altijd een gezonde glans. Dus zou zij er niet eens heel veel aan  hoeven doen om er op de grote dag er fantastisch uit te zien. Facialist Nichola Joss verklapt wat Harry's verloofde doet om haar gezicht er piekfijn uit te laten zien op de bruiloft. Het zit hem allemaal in het masseren van haar huid. Waarom? Omdat het de spanning eraf haalt. En daarna, na maanden je gezicht goed te hebben gemasseerd, is het belangrijk dat je de laatste twee maanden vooral aandacht besteedt aan het kalmeren en hydrateren van de huid. Aldus Nichola Joss in een gesprek met Cosmopolitan.

Hydrateren

Volgens de facialist is het vooral belangrijk dat je met vieze handen uit de buurt van je gezicht blijft, altijd je make-up verwijderd voor het slapengaan en je huid vooral goed hydrateert. Op de dag zelf is het belangrijk om het rustig aan te doen: “Dit is de tijd dat je voorzichtig om gaat met je huid, en alleen simpele, voedende producten gebruikt, zoals hydraterende maskers, een rustige massage en een cryo behandeling.” 

Op Instagram deelt Nichola Joss wat de beste manier is om je gezicht te masseren:

LEES OOK: 10 dingen die je vast nog niet wist over Meghan

BRON: WOMANSHEALTHMAG BEELD: GETTY INSTAGRAM