De blijmakers van Edsilia Rombley: Van soul tot saoto soep

Van soul tot saoto soep. Kleine pleziertjes en grote genoegens.

Van soul tot saoto soep. Kleine pleziertjes en grote genoegens van Edsilia Rombley (41). "Ik word blij van de Antillen, maar niet langer dan tien dagen, anders groei ik dicht."

tekst SANDRA TEN BRINK. foto's FERIET TUNC

Iedereen bij elkaar

“Het aller-, aller-, allergelukkigst ben ik als ik met mijn familie ben. Twee jaar geleden heb ik het concept familieweekenden ingevoerd. Mijn man, mijn meiden, mijn moeder, mijn zus, mijn broer, mijn neefjes, mijn nichtjes. Iedereen bij elkaar. Samen eten maken, naar muziek luisteren, dansen en lachen.”

Aruba

"Ik word blij van de Antillen, maar moet er niet te lang zijn, wnt dan ga ik met mijn familie eten, eten en eten. Maximaal tien dagen, anders groei ik dicht! Een andere vakantiefavoriet is Portugal met zijn mooie strandjes, rotsen en kliffen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley) op

Mini Me's

“Het eerste wat ik doe als ik opsta en het laatste wat ik doe voor ik ga slapen, is bij mijn dochters kijken. Het is leuk maar soms ook te erg om trekjes van mezelf terug te zien in Imaani en Aisa-Lynn. Het ambitieuze, maar ook het zorgzame en het creatieve. Ze zijn dol op dansen, muziek maken en zingen."

Soul Diva's

"Samen met Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer op het podium staan is een feestje. Ladies of Soul is geen girlband, we hebben elkaar niet nodig, we kíezen echt voor elkaar, om samen concerten te geven. Er is veel respect. En gelijkheid: iedereen vindt het leuk om de ander te zien shinen.”

Once in a lifetime

"Twee keer was ik deelnemer aan het Eurovisie Songfestival en nu had ik host mogen zijn. Een once in a lifetime opportunity. Het uitstel als gevolg van de coronacrisis was onvermijdelijk. Ik hoop dat ik er volgend jaar alsnog bij ben. De power van muziek is in deze tijden zo belangrijk. Muziek geeft hoop en kracht.”

 

Meer lezen over Edsilia? Je leest het in de nieuwe Beau Monde. Nu in de winkels!

 

 

Laatste nieuws