Zoet: Noa Vahle feliciteert jarige moeder Linda de Mol met schattig kiekje

Op haar zestigste verjaardag wordt Linda even extra in het zonnetje gezet.

Een bijzondere dag voor Linda de Mol: de televisie-koningin mag vandaag namelijk 60 kaarsjes uitblazen! Reden voor dochterlief Noa Vahle om haar moeder in het zonnetje te zetten op Instagram, met een lieve foto van vroeger.

‘Beste vriendin’

Dat moeder en dochter erg close met elkaar zijn, wisten we al wel. Vandaag, op de feestelijke dag dat Linda officieel de zestig aantikt, wordt dat nog maar eens flink duidelijk wanneer Noa een lief bericht voor haar moeder plaatst op haar Instagram-pagina.

”De liefste mama, mijn beste vriendin, grootste voorbeeld en sterkste vrouw die ik ken. Happy 60th!!!”, schrijft Noa bij een kiekje van de twee uit de oude doos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Wat een zoet plaatje! Ook namens de redactie van Beau Monde feliciteren wij Linda natuurlijk van harte.

Sixty and fabulous

Deze maand siert niemand minder dan Linda de Mol herself de cover van de LINDA. En dat doet ze zonder ook maar een spoortje make-up! “Voilà, mijn compleet make-uploze, niet geretoucheerde, onopgesmukte blotebillenhoofd”, schreef de presentatrice onlangs in haar editorial. “Het beetje zwart rond mijn ogen is een restantje van een semi-permanente eyeliner. Die liet ik twee jaar geleden zetten om ‘make-uploos’ de zomervakantie te kunnen doorbrengen. Voor de rest zit er helemaal niks op.”

“Schrok je? Moest je twee keer kijken? Snap ik, want naast mijn dierbaren is niemand dit van me gewend natuurlijk. Maar dit is dus het gezicht dat mij elke ochtend, als ik de douche uitkom, in de spiegel aankijkt. Tout au naturel. Dat is op de cover van een tijdschrift dat overal ligt best eng en kwetsbaar, kan ik je zeggen.”

Hier en daar een botoxje

Hoewel ze het spannend vindt om zo open en bloot haar make-uploze gezicht te tonen, is Linda best tevreden over haar huid. “Mijn huid is, voor een bijna zestigjarige, dankzij een botoxje en af en toe en een pittige laserbehandeling (ik zag er een week uit alsof ik over een grindpad was getrokken), best prima. Géén fillers – als ik een bolle kop heb, ben ik gewoon weer eens aangekomen en niet ‘volgespoten’.”

Ouderdom omarmen

Linda vertelt in het magazine ook dat ze eigenlijk al jaren niet zonder make-up gezien wil worden. Ze hoopt daar nu verandering in te brengen. “Ik hoop dat ik de komende jaren op een punt kom dat ik dingen durf los te laten. Dat ik me ooit totaal niet meer druk maak om hoe men vindt dat ik eruitzie, en de ouderdom lekker zijn gang laat gaan.” You go, Linda!

Bron: Nouveau, Instagram @noavahle  | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws