Glamour met een knipoog

Thijz uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin: 'Ze is véél jonger dan ik'

B&B Vol Liefde-Thijz was een veelbesproken kandidaat. De bromsnor viel nogal op vanwege zijn excentrieke verschijning en ietwat bijzondere acties - die hem uiteindelijk geen liefde opleverden. Toch is hij inmiddels dolgelukkig in de liefde, vertelt hij.

B&B Vol Liefde Thijz heeft een nieuwe vriendin

B&B Vol Liefde leverde hem dan geen liefde op, maar Thijz heeft inmiddels toch een nieuwe vlam gevonden. De B&B-eigenaar verklapt trots aan het blad Weekend dat Cupido raak heeft geschoten. Hoewel we nog even moeten wachten op beelden van zijn nieuwe vriendin, doet hij wel alvast een paar onthullingen: ze heet Katrien, én ze is een heel stuk jonger dan hij!

Thijz en Katrien

"Ik kan u melden: er is een vrouw bijgekomen, Katrien", vertelt Thijz trots. "Dat is heel fijn. Maar wel ná B&B. Dus het is nog niet zo lang, het programma is nog niet zo lang afgelopen."

Gelukkig hoeven de twee niet ver te reizen, want ze wonen gewoon bij elkaar in de buurt. "Dus we kunnen samen boodschappen doen", grapt hij. "Nee, ik kwam haar niet in de supermarkt tegen, het was op een dansfeestje in de buurt. We hebben elkaar daar ontmoet en het was gelijk gezellig."

Howel hij de exacte leeftijd van Katrien niet wil zeggen, onthult Thijz wel dat er sprake is van een behoorlijk leeftijdsverschil. "Het is niet netjes om naar de leeftijd van een dame te vragen, haha! Ze is jonger dan ik. Ja, veel jonger. En ik ben 65."

Samenwonen

De relatie is nog behoorlijk pril, vertelt Thijz in het blad. Toch denkt hij al serieus na over de toekomst. Of hij en Katrien willen gaan samenwonen? "Uiteindelijk wel, zéker", zegt hij. "Waarom? Omdat je daarmee je leven deelt. Wat je doet, is compromissen sluiten. Iedere keer dat je tegen iets oploopt, kun je daar samen beslissingen over nemen. En je bent veel sterker. Een vrouw heeft kracht en een man heeft kracht. Als je die combineert, ben je veel sterker."

Zwijg, vrouw!

Wij moeten eerlijk toegeven: we zijn behoorlijk verrast door deze liefdevolle woorden van Thijz. Tijdens B&B Vol Liefde liet hij nog een héle andere kant van zichzelf zien, en de kreet "zwijg, vrouw!" staat voor altijd in ons geheugen gegrift.

Maar goed, soms heb je natuurlijk gewoon de juiste persoon nodig om het beste in je naar boven te halen, en dat lijkt Thijz in zijn Katrien gevonden te hebben. Beau Monde wenst het stel in ieder geval heel veel geluk samen!

Entertainment
  • Shownieuws, Weekend
  • Videostill B&B Vol Liefde