Maakt het leven mooier

Zien: Leco van Zadelhoff geeft Els van B&B een makeover

B&B Vol Liefde-Els heeft een heuze metamorfose ondergaan. Deze week nam zij plaats in de stoel van visagist Leco van Zadelhoff, van wie zij een heuse 'lecolook' kreeg aangemeten. Enne, we kunnen niet anders zeggen: het staat haar werkelijk bééldig.

Leco van Zadelhoff geeft Els van B&B een makeover

Hoewel ze er niet met de 'hoofdprijs' Robert Jan vandoor ging, wist B&B Vol Liefde Els wél het hart van heel Nederland te veroveren. Op Instagram kreeg ze er duizenden volgers bij, en inmiddels kan ze zichzelf een echte BN'er noemen. Hoog tijd voor een heuze makeover, door niemand minder dan Leco van Zadelhoff!

Makeover Els

Els kwam, zag... en moest helaas weer vertrekken – maar niet voordat ze het hart van menig B&B Vol Liefde-kijker had veroverd. In de nasleep van het programma groeide ze uit tot een echte influencer, en inmiddels heeft de B&B-deelneemster zelfs een heuze metamorfose ondergaan. Ze ging langs bij visagist Leco van Zadelhoff en nam plaats in zijn makeover-stoel.

Op Instagram deelt Leco schitterende resultaten: "Glamming de leuke lieve Els… vanaf dag 1 in mijn hart! Glam blond met lecolook makeup (lekker aangezette ogen en lichte gekleurde mond) en een wimper mag natuurlijk ook niet ontbreken! Lekker lookje voor de donderdag middag 😜. En heel veel lachen.. en dat maakt nog knapper! Tot snel lieve Els!", schrijft Leco.

Reacties

Eigenlijk kunnen we het in één woord samenvatten: wauw! Els schittert in full glam, en haar glimlach van oor tot oor maakt de look helemaal af.

Vanzelfsprekend zijn wij niet de enigen die er zo over denken: de comments stromen vol met allerlei lieve reacties. Monica Geuze schrijft: "Zooo dit is mooi!!", en Leontine Ruiters reageert "Zo leuk, knappe Els 🤩". "Geweldige look voor sterke charmante Els! Tijdloze sjiek 👏👏", vindt Marijke Helwegen, en "Nou wat prachtig!" zegt Quinty Trustfull.

B&B Vol Liefde

De makeover bij Leco is niet het enige wat haar bekendheid haar heeft opgeleverd. Zo krijgt Els momenteel ook volop aandacht van mannen die haar wel zien zitten. Daarom wordt ze via sociale media 'overspoeld' door alle berichtjes, waaronder van enkele héél enthousiaste heren. "Ja, huwelijksaanzoeken...", vertelde ze in de reünie van B&B Vol Liefde. Of haar ware Jacob daar ook tussen zit, weet ze nog niet. Voorlopig is ze happy single, deelde ze. "Het gaat heel goed".

Voor de camera's van RTL verklapte Els dat ze aan liefde overigens geen gebrek heeft in haar leven. "De liefde... Ik heb twee prachtige dochters, ik heb een hele lieve familie en wie weet komt er een keer een liefde. Waar ik arm in arm en hand in hand mee kan lopen", liet ze nuchter weten.

"Dus ja, het jachtseizoen is geopend. Niet te hard schieten! Alhoewel, dat gaat bijna niet missen met die lengte van mij", lachte ze. "Maar ja, dat komt wel goed. En weet je, ik ben happy."

Celebrity
  • Instagram @lecolook, RTL
  • NL Beeld