Maakt het leven mooier

Liefde op de loer: B&B Vol Liefde Els krijgt volop huwelijksaanzoeken

Deze zomer hebben we natuurlijk weer volop kunnen genieten van B&B Vol Liefde. We yamas'ten erop los, strooiden op de redactie rijkelijk met citaten en wijsheden van de deelnemers, en leefden mee met elke lach en elke traan. Gisteren, bij de uitzending van de grote reünie, werd duidelijk hoe het nu met de deelnemers gaat. En van hen deelde Els misschien wel de meest bijzondere update!

Videostill B&B Vol Liefde Els

Ze kwam, ze zag...en ze moest weer vertrekken – maar niet voordat ze het hart van menig B&B Vol Liefde-kijker had veroverd. We hebben het natuurlijk over – who elseEls! Hoewel de vonk tussen haar en Robert Jan uiteindelijk niet oversloeg in de Schotse Hooglanden, heeft zij over romantische aandacht momenteel niets te klagen. Dat onthulde ze gisteravond in de reünie van de show.

Reünie vol liefde

Na weken vol romantische (en soms ongemakkelijke) dates, zonnige oorden en pittoreske landschappen, zit B&B Vol Liefde er weer op. Gisteravond werd de reünie uitgezonden, en daarmee is het de hoogste tijd om eens de balans op te maken.

Zo onthulde Robert Jan, de B&B-houder in het prachtige Invergordon, dat hij nog altijd heel gelukkig is met Suzanne. "Of we nog bij elkaar zijn? Kijk eens even hoe we erbij zitten", liet hij stralend weten.

Els

Maar voor hij z'n hart verloor aan de blonde letselschadejurist, was er nog een andere kanshebber op bezoek in Schotland: Els. Hoewel het op romantisch vlak geen match was tussen haar en Robert Jan, werd ze al snel uitgeroepen tot publiekslieveling. Héél Nederland was ervan overtuigd: die Els is niet leuk, zij is héél leuk!

En dat heeft ze gemerkt. Zo deed ze in de reünie-aflevering uit de doeken dat ze inmiddels meer dan 152.000 volgers heeft vergaard op Instagram en dat ze volop lieve berichten krijgt van kijkers.

Huwelijksaanzoeken

Met die bekendheid, krijgt Els bovendien volop aandacht van mannen die haar wel zien zitten. Daarom wordt ze via sociale media 'overspoeld' door alle berichtjes, waaronder van enkele héél enthousiaste heren. "Ja, huwelijksaanzoeken...", verklapte ze. Of haar ware Jacob daar ook tussen zit, weet ze nog niet. Voorlopig is ze happy single, deelde ze. "Het gaat heel goed".

Voor de camera's van RTL verklapt Els dat ze aan liefde overigens geen gebrek heeft in haar leven. "De liefde... Ik heb twee prachtige dochters, ik heb een hele lieve familie en wie weet komt er een keer een liefde. Waar ik arm in arm en hand in hand mee kan lopen", laat ze nuchter weten.

"Dus ja, het jachtseizoen is geopend. Niet te hard schieten! Alhoewel, dat gaat bijna niet missen met die lengte van mij", lacht ze. "Maar ja, dat komt wel goed. En weet je, ik ben happy."

Hoewel we ontzettend uitkeken naar de reünie van B&B Vol Liefde, betekent dit nu ook dat het seizoen weer officieel is afgelopen. Onlangs zijn de deelnemers van het komende seizoen Winter Vol Liefde alweer aangekondigd, maar de uitzending daarvan laat nog een flinke poos op zich wachten: tot begin 2026 wordt ons geduld op de proef gesteld.

Wij zeggen: geef Els in de tussentijd een eigen show. Succes gegarandeerd!

Celebrity
  • Grazia, RTL.nl
  • Videostill B&B Vol Liefde