Maakt het leven mooier

Hilarisch: Samantha Steenwijk imiteert Esther uit B&B Vol Liefde

Toen de extravagante Esther haar entrée maakte in B&B Vol Liefde, gingen bij ons direct de radertjes draaien: op wíe lijkt zij toch? Gelukkig heeft Samantha Steenwijk dat mysterie nu eindelijk voor ons opgelost, want zij blijkt de B&B-ster perfect te kunnen imiteren in een ge-wel-dige video. 

Samantha Steenwijk imiteert Esther uit B&B Vol Liefde

Love her or hate her: Esther uit B&B Vol Liefde is in ieder geval een kleurrijk figuur. Zó kleurrijk zelfs, dat veel mensen zich afvragen of ze niet stiekem een typetje is. En die geruchten wakkert Samantha Steenwijk nu alleen maar verder aan, want de zangeres blijkt een pérfecte imitatie van de deelneemster te kunnen doen!

Samantha Steenwijk als Esther

In de laatste paar afleveringen van B&B Vol Liefde hebben kijkers de grootste lol om Esther. Ze is de laatste kandidate die aan komt waaien in de Scottish Highlands bij Robert-Jan, maar zéker niet de minste. De eigenzinnige blondine weet namelijk goed wat ze wil, en weet dat ook maar al te goed kenbaar te maken.

Hoewel niet iedereen fan is van de ietwat bijzondere maniertjes van de kandidate, kunnen de meeste mensen er wel om lachen. Zo ook Samantha Steenwijk. De zangeres besloot zelfs een komische parodie op Instagram te zetten, en daaruit blijkt wel: de dames lijken als twee druppels water op elkaar! "Oké dan, voor alle B&B-liefhebbers… Omdat het de afgelopen week zo vaak in mijn mailbox zat. Wie is jullie favoriet in dit heerlijke programma?", schrijft Samantha bij de video.

Van het jasje en de hoed tot aan de hete aardappel in de keel: dit is ongetwijfeld één van de beste imitaties van B&B ooit. Samantha en Esther zouden wel tweelingzussen kunnen zijn, non?

Wij zijn in ieder geval niet de enige die om de imitatie kunnen lachen, want ook haar volgers zijn er he-le-maal weg van. "Heeerlijk!!!! Elise Schaap kan inpakken!🔥🔥🙌🙌", schrijft een volger, en "Ge-wel-dig!!!" schrijft een ander. Zelfs Jim Bakkum is onder de indruk van de video: "Beste impressie van het seizoen!!", schrijft hij. Ha!

Reünie van B&B Vol Liefde

Ben jij inmiddels ook door alle afleveringen van B&B Vol Liefde heen? Dan is er nog een klein lichtpuntje. Vanavond om 20.30 uur is namelijk de reünie van het programma te zien bij RTL 4!

Tijdens de reünie blikken alle B&B-eigenaren terug op hun liefdesavontuur. De koppels die zijn ontstaan onthullen of ze nog steeds bij elkaar zijn en de overige eigenaren delen natuurlijk of er in de tussentijd nog iets is opgebloeid met een van hun potentiële liefdespartners. Ook kandidaten die eerder zijn afgevallen zijn van de partij om terug te blikken op het avontuur. Enne, wellicht komen er nog verrassingen uit de hoge hoed. Wie hoopt er bijvoorbeeld niet op een comeback van de enige echte (Who) Els? Wij tellen de uren nu alvast af!

Celebrity
  • NL Beeld