Maakt het leven mooier

De beautyfavorieten van Iris Rulkens

Dit najaar staat ze door het hele land op de planken met haar theatershow, maar voor het zover is, voelen wij Iris Rulkens aan de tand over haar must-have beautyproducten.

Iris Rulkens x Leco van Zadelhoff voor Beau Monde, 2024.

Je kent Iris Rulkens ongetwijfeld van haar hilarische typetjes en imitaties op social media, maar dit najaar reist ze ook het land door met haar nieuwe theatershow. In de nieuwste Beau Monde neemt ze plaats in Leco's stoel voor vier knappe beautylooks en hier deelt ze haar beautyfavorieten.

Skincare als basis

“Ik doe mijn best om goed voor mijn huid te zorgen. Ik smeer er van alles op en reinig zowel ‘s ochtends als ‘s avonds goed. Ik gebruik een serum van QMS en dagcrème van Image Skincare. Als ik soms helemaal losga met make-up, dan voelt het goed om die basis van fijne skincare te hebben als ondergrond.”

Favo make-up look

“Voor een show gebruik ik natuurlijk wat meer make-up – altijd glowy, niet te poederig, en met bruintinten - maar in het dagelijks leven eigenlijk weinig. Ik houd wel heel erg van lekker veel mascara. Mijn favoriet is de Panorama van L’Oréal. Had ‘m in een Instagram story gedeeld omdat ik zo enthousiast was, en toen was ‘ie daarna overal uitverkocht. Balen dat ik geen aandelen heb.”

Glow doe je zo: Leco en Iris gaan voor een stralende look!

Dit product gaat mee naar een onbewoond eiland

“Ik wilde meteen zeggen ‘mascara’, maar op een onbewoond eiland boeit dat toch niemand iets. Dus dan zou ik zeggen: een goeie, voedende crème die zowel voor dag als nacht kan, zodat je huid niet trekt.”

Perfecte krul

“Sommige mensen zeggen dat je krullen niet mag kammen, maar ik doe dat elke ochtend, want ik word wakker met een aan elkaar geplakt vogelnestje. Een beetje leave in-conditioner erin, even kammen en dan laten opdrogen én krullencrème erin. Geen mousse, want dat wordt te hard. Met vervolgens nog wat olie in de puntjes is mijn haar weer als nieuw. Ik houd van een softe krul, niet van zo’n harde variant. Liever een beetje pluis dan dat het helemaal perfect gedaan is.”

Trouw aan mijn kapper

“Mijn beste vriendin is kapper, er mag niemand anders aan mijn haren zitten dan zij. Ik ben ook wel eens naar een andere kapper gegaan, en toen was het meteen verpest. Ook een speciale krullenkapper heb ik wel eens geprobeerd, maar dat was niks voor mij.”

Favo treatment

“Ik heb een vaste schoonheidsspecialiste waar ik naartoe ga, en ze werken in die salon met Image Skincare, een merk waar ik heel dol op ben. Peelings doe ik niet zo graag – je huid wordt dan zo rood, en met mijn werk kan ik niet een week lang met een rode kop lopen. Liever ga ik voor veel maskertjes en behandelingen met zuurstof.”

In de allernieuwste Beau Monde neemt Iris plaats in de stoel van Leco voor vier prachtige looks: van wilde curls tot feestelijke glow en van stijlvol nude lip tot purple rain! Benieuwd geworden? De nieuwste editie ligt nú in de winkels!

Celebrity
  • Marjolein van der Meij
  • Haar en make-up: Leco van Zadelhoff | Fotografie: Feriet Tunc | Styling: Perla van Munster