Glamour met een knipoog

Royal fashion: dit zijn onze favoriete looks van de week!

Met de goedgevulde kledingkasten en stylisten die royals tot hun beschikking hebben, is een outfit samenstellen natuurlijk een eitje. Ook deze week zagen de koninklijke dames eruit om door een ringetje te halen. We zetten de mooiste looks op een rijtje!

Royal looks van de week: Mette-Marit

Met hun tijdloze elegantie, luxelabels en designer-pronkstukken, bieden de royals smaakvolle inspiratie. Deze week spotten we de royal ladies in verschillende looks - van betoverende, feestelijke japonnen tot zakelijke outfits.

Koningin Máxima op chic

Koningin Máxima was deze week op bezoek in het hoge Noorden! Dinsdag opende de Hoogheid de nieuwe commerciële fabriek van Avantium in Delfzijl, waar een plantaardig plastic wordt geproduceerd. En hoewel dat een heel chemisch proces is, kleedde onze koningin zich daar niet naar! Een marineblauwe cape van Natan x Alicia Audrey en haar Oscar de la Renta-japon zorgden voor een super chique look, gecombineerd met marineblauwe Gianvito Rossi-pumps en een clutch van Natan. Wauw!

Mette-Marit in print

Afgelopen maandag pronkte prinses Mette-Marit met een prachtige look bij de viering van de 25e verjaardag van het Scandinavische ambassadecomplex in Berlijn. Haar Lela Rose-mantel en bijpassende jurk, gecombineerd met Aquazzura-pumps en een clutch van Naledi Copenhagen staan haar prachtig! Oorbellen van Pomellato en een ring van Cartier waren de kers op de taart. Onlangs werd bekend dat Mette-Marit zich erg slecht voelt door de bijwerkingen van haar medicatie, maar daar is op deze kiekjes gelukkig niks van te zien. Ze straalt zoals we van haar gewend zijn!

Koningin Mary in babyblauw

Koning Frederik en koningin Mary arriveerden maandag in Duitsland voor een tweedaags bezoek aan Berlijn en de regio Sleeswijk-Holstein. En dat deed Mary in een prachtige, babyblauwe look! Haar geruite rok van Emilia Wickstead, lichtblauwe mantel en bijpassende blouse van Jesper Hovring komen ons bekend voor - ze heeft de outfit namelijk eerder gedragen! Een bijpassende haarband, nudekleurige hakken en een clutch maakten het ensemble compleet. Stijlvol! Maar dat zijn we niet anders gewend van deze Hoogheid. Samen met Mette-Marit vormde ze ongetwijfeld een schitterend duo bij de verjaardag van het Scandinavische ambassadecomplex.

Prinses Sofia showt baby bump

De zwangere Prinses Sofia was aanwezig bij de afstudeerceremonie van Sophiahemmet, een Zweeds privé ziekenhuis, in het stadhuis van Stockholm. Voor zo'n bijzondere gelegenheid wordt natuurlijk een chique look verwacht, zeker van de erevoorzitter. Gelukkig weet de Hoogheid daar wel raad mee. Kenners van UFO No More weten ons te vertellen dat de prinses gekleed ging in een japon van Rodebjer, Gianvito Rossi-pumps en haar Susan Szatmary-clutch. Ze combineerde het geheel met een ring en armband van LWL Jewelry. Classy!

De prinsessen en koninginnen kunnen er wat van! Flamboyante japonnen, chique mantels en oogverblindende kroonjuwelen... De Hoogheden bieden genoeg inspiratie voor de herfstige dagen!

Royalty
  • UFO No More, @royalfashionpolice, Beau Monde archief
  • NL Beeld