Beauty at home: 5x tips van een huidcoach

Een afspraak bij de schoonheidsspecialiste zit er de komende weken nog even niet in. Gelukkig kun je met de juiste producten thuis óók goed voor je huid zorgen.

Een afspraak bij de schoonheidsspecialiste zit er de komende weken nog even niet in. Gelukkig kun je met de juiste producten thuis óók goed voor je huid zorgen. Beau Monde vroeg de huidcoaches van hannah naar een handjevol tips om je beautyroutine thuis een oppepper te geven.

LEES OOK: Tijdelijke aanbieding! 3x Beau Monde voor slechts €12 + gratis thuisbezorgd

Tip 1: Verzorg je handen

Dikke kans dat je handen zo droog zijn als schuurpapier door het vele handen wassen. Was ze met hannah's Shower Treatment, deze is super verzorgend en dus hoef je niet na iedere wasbeurt je handen te hullen in een laag handcrème. Wil je ze toch wat extra aandacht geven? Dan smeer je ze 's nachts in met de Remodelling Cream. Die bevat een hoge dosis vitamine E, die zorgt dat je huid zich kan herstellen.

Tip 2: Hydrateren na je home-workout

Heb je een online yoga of sportklasje gevolgd? Goed bezig! Transpiratie zorgt voor veel vochtverlies in de huid, dus het is belangrijk dat weer op peil te brengen. Houd je huid gehydrateerd met een spray. hannah's Vitamin Complex is een verfrissende cocktail vol vitaminen. Hij voedt je huid en laat 'm stralen.

Tip 3: Een nieuwe routine

Het duurt vast even voor je een nieuwe routine hebt gevonden voor het leven binnen de muren van je huis. Bouw in die nieuwe routine dan ook genoeg me-time in. Een dagelijks beauty-spa-momentje is goed voor je lijf én voor je geest. Gebruik bijvoorbeeld regelmatig een maskertje – de Cleansing Clay om je huid diep te reinigen of het Hydro Mask voor een hydratatie boost – of spreek met jezelf af dat je je lichaam iedere avond voor het slapengaan insmeert met een verzorgende Body Oil.

Tip 4: Multi-tasken

Voordeel van thuiswerken: je kunt je tijd achter je bureau dubbel zo nuttig maken. Breng een masker aan en laat intrekken terwijl je je mail beantwoordt. Of zet een lekker voetenbadje – lauwwarm water gemixt met een paar druppels van hannah's Shower Treatment – onder je bureaustoel tijdens een video call. Win-win!

Tip 5: Peel-time!

Een peeling eens in de zoveel tijd is essentieel om je huid gezond en mooi te houden. De Enzymatic Skin Peeling en het Primum Elixer bevatten ingrediënten die je huid activeren, zodat 'ie de mooiste versie van zichzelf kan worden. Na een peeling is je huid zacht, glad en straalt 'ie.

 

HOOFDBEELD: ISTOCK

Laatste nieuws