Swing, Sip & Shine: het golfevent dat je niet wil missen!

Van nieuwkomer tot queen van de green: dat belooft veel goeds!

Of je nu al jaren op de green te vinden bent of golfen juist graag wil proberen: binnenkort vindt er een bijzonder leuk event plaats dat je niét mag missen. In samenwerking met Golf.nl en onze collega’s van Grazia, Happy in Shape, Elegance, en Marie Claire organiseren we namelijk een dag vol golf-vertier – geheel in style met hapjes, wijnen, én een fijne goodiebag.

Plezier

Beleef een fantastische middag op de Chi Chi golf venue, waar je samen met golfpro’s de baan opgaat voor een onvergetelijke ervaring. Op deze dag krijg je de kans om kennis te maken met golf in een ontspannen en plezierige omgeving, samen met andere vrouwen.

Programma

We hebben een gevarieerd programma samengesteld, inclusief een heerlijke wine tasting waar je kunt genieten van diverse wijnen en prachtige beautysessies waarbij je jezelf kunt laten verwennen. Daarnaast krijg je les van echte golfpro’s die je de kneepjes van het vak zullen leren. Kortom, het wordt een middag vol gezelligheid, plezier en ontspanning! Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag als aandenken aan deze middag.

Of je nu alleen komt of samen met een vriendin, je bent van harte welkom. Golfervaring is niet nodig! Koop snel je ticket en mis deze unieke kans om te genieten van sport, luxe en goed gezelschap op een schitterende locatie niet!

Aanmelden

Enthousiast geworden? Nog even alle praktische info op een rijtje:

Wanneer:
vrijdag 30 augustus 2024

Tijd:
14.00 tot 18.00 uur

Waar:
Chi Chi – The Golf Venue, Gageldijk 1, 3566 ME Utrecht

Prijs:
€30 p.p.

Laatste nieuws