Queen Elizabeth zet thee voor klusjesman

Een arbeider die aan het werk was in Buckingham Palace en een kopje thee bestelde bij een 'welbespraakte vrouw', was in shock. Niemand minder dan de Queen herself, bracht hem zijn kopje "Builder's Tea".

Een arbeider die aan het werk was in Buckingham Palace en een kopje thee bestelde bij een 'welbespraakte vrouw', was in shock. Niemand minder dan de Queen herself bracht hem zijn kopje "Builder's Tea".

LEES OOK: hier moet je wezen voor de lekkerste afternoon tea's in Londen

Dit en nog meer verhalen uit Buckingham Palace komen aan de orde in de nieuwe documentaire op Britse zender Channel 5. "Geheimen van de koninklijke paleizen." 

Would you like…

De arbeider, Kevin Andrews, was een vriend van de koninklijke stoffeerder van de overleden koningin-moeder. Kevin vertelt in de docu dat hij een bureau uit elkaar aan het halen was en iemand vroeg of hij wat wilde drinken.

Hij antwoordde: "Ja, in een beker. Twee suikerklontjes. Builder's Tea. Niet die onzin van de vorige keer. Met porselein en schoteltjes." De vrouw kwam terug met zijn sterke kop thee en zei dat ze het op tafel had gezet. Toen hij opkeek, zag hij  koningin Elizabeth de kamer verlaten. 

BRON: Royalty Online, BEELD: Getty Images

Laatste nieuws