Familie Pfaff: Dit is hoe ze er nu uitzien!

In 2012 was de familie voor het laatst te zien en vanaf dat moment is het wel erg stil gebleven rondom de ooit zo populaire familie. Hoe gaat het nu eigenlijk met de familie?

Jarenlang hebben we kunnen genieten van het leven van de Pfaff's. De familie schitterde negen jaar op tv en de reallifeserie was een echte kijkcijferhit, zowel in Nederland als in België. In 2012 waren ze voor het laatst te zien en vanaf dat moment is het wel erg stil gebleven rondom de ooit zo populaire familie. Hoe gaat het nu eigenlijk met de Pfaff's? Take a look!

LEES OOK: Angela Groothuizen openhartig over open relatie met vriend

Debby Pfaff

De oudste dochter van het gezin is Debby. Ze is getrouwd met Nicolas, samen runden zij tijdens de realityserie een zonnebankstudio. In 2009 zijn ze hiermee gestopt om meer tijd met hun twee kinderen door te brengen, nu de 15-jarige Keono en de 13-jarige Liam. Net nadat de serie van tv verdween hebben Debby en Nicolas elkaar het jawoord gegeven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Debby Pfaff (@debbypfaff) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Debby Pfaff (@debbypfaff) op

Kelly Pfaff

De tweede dochter is Kelly. In 1999 trouwde ze met Sam Gooris in de prachtige Alpen in Zwitserland. In 2000 werd hun eerst kindje Shania geboren en in 2001 hun zoontje Kenji. Kelly had tijdens de serie een eigen kledingzaak, maar deze is in 2009 failliet verklaard. Op dit moment doet Kelly onder andere modellenwerk, presenteert ze en is ze zo nu en dan ook DJ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris ? (@kellypfaffg) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris ? (@kellypfaffg) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris ? (@kellypfaffg) op

Lyndsey Pfaff

Lyndsey is de jongste dochter, ze is getrouwd met Dave en heeft twee kinderen. Een zoon van dertien, Bruce, en een dochter van twaalf, Fay. Bruce wordt ook wel ´Beertje Bruce` genoemd omdat hij zo ontzettend groot is en Fay wordt ´Prinsesje Fay´ genoemd. Lyndsey werkte voor Flair, maar heeft sinds kort het werk van haar moeder overgenomen als manager van haar vader.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lyn Pfaff (@lynpfaff) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lyn Pfaff (@lynpfaff) op

Terug op de buis?

Jean-Marie heeft gepraat over de terugkeer van het programma. Dat vertelde Jean aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Maar de voormalige voetbalkeeper heeft wel een aantal wensen. "De kleinkinderen moeten eerst door hun middelbare school periode heen." We gaan het zien!

 

BRON: INSTAGRAM, HET LAATSTE NIEUWS, BEELD: ANP

Laatste nieuws