Huh: deze gym laat je ophalen voor je workout (in een Hummer!)

Luxe gymboutique Saints & Stars rekent af met smoesjes.

Iedereen kent excuses als ik heb geen zin, geen tijd, het regent, het is te warm, geen leuke outfit, om niet te gaan sporten. Luxe gymboutique Saints & Stars rekent af met deze smoesjes door de hummer-ophaalservice in te zetten voor jou en je vrienden. Say what?!

Deze no-excuse hummer gaat op 2 september van start in Amsterdam om sporten nog laagdrempeliger te maken. De hummer haalt je op, heeft een sporty outfit voor je klaar liggen, lest de dorst met een gezonde smoothie en zorgt voor een energieke training op locatie. No more excuses, wij zorgen voor de transformatie is het motto!

Lessen

Bij Saints & Stars zijn alle workouts (een workout duurt 50 minuten) gericht op transformatie in zeer korte tijd. Afgelopen jaar startte Saints & Stars al met de spraakmakende campagne; Look Better Naked die er voor zorgt dat je je zowel mentaal als fysiek zelfverzekerder, krachtiger en sterker voelt. Saints & Stars biedt naast personal training, de lessen Holy Box en Holy Shred aan die allebei gegarandeerd staan voor een hoge calorieverbranding om de transformatie extra snel in gang te zetten. De gym werkt volgens het; 'pay-as-you-go' principe waarbij aangeschafte credits per les worden ingeleverd.

Verrassingen

Wil jij een onvergetelijke sportieve ervaring met je vrienden beleven, schrijf je in op de website van Saints & Stars en vermeld waarom juist jij en je vrienden een hummer ophaalservice nodig hebben. Naast de sportieve activiteiten brengt de hummer ook veel verrassingen met zich mee…

Laatste nieuws