Zien: zo zag je Gaby Blaaser nog nooit

De Insta-girl die niet meer bang is om haar goddelijke lijf te tonen. “Jarenlang was ik onzeker over mijn figuur.”

Blonde, boobilicious ‘Baywatch’-babe Pamela Anderson vertegenwoordigt in haar lifeguard-badpak de jaren 90 als geen ander. Wie kan dat beeld beter opnieuw tot leven wekken dan Gaby Blaaser (33)? De Insta-girl die niet meer bang is om haar goddelijke lijf te tonen. “Jarenlang was ik onzeker over mijn figuur.”

productie SANDRA TEN BRINK tekst ERNESTINA OMUNI-KWENZILIKE foto’s MIKE VAN DEN TOORN haar & make-up BART BROM styling XANDRA BROOD

Een ‘dagje door het leven’ als ‘Bay – watch’-blondine Pamela Anderson. Wat vind je van haar?

“Wat ik zo erg bewonder aan Pamela Anderson is dat iedereen haar nog steeds kent. Haar status als seksbom heeft haar nooit tegengehouden, omdat ze over – al een beetje schijt aan had. Daarin herken ik iets van mijzelf, want mij maakt het ook niet uit wat anderen over mij denken of zeggen. Ik wil dingen doen die mij gelukkig maken en als daardoor mijn imago verandert is dat prima. Er is nog steeds een taboe op vrouwen die openlijk hun sexy kant laten zien, en daar mogen we nu wel eens overheen stappen. Pamela is een van de vrouwen die die stap gezet heeft, en ik doe het nu zelf ook, dus ik vind het eigenlijk wel een eer om omgetoverd te mogen worden tot deze geweldige stoeipoes.”

Je bent vorig jaar intensief gaan fitnessen. Had je daar een speciale reden voor?

“Ik ben wel onzeker geweest over mijn figuur. Daarom sportte ik veel, maar doordat ik niet wist wat ik deed, zag ik weinig tot geen verschil. Ongeveer een jaar geleden ontmoette ik Tom Barten van Personal Body Plan en hij bood mij een trainingssessie aan met een personal trainer. Dus zo belandde ik in hun studio, waar de training me zo goed beviel dat ik hun programma ging volgen. Dat is een fitnessschema met een voedingsplan waar je je echt streng aan moet houden. Om mijn spieren sterker te maken, gebruikten we de ‘bulk en cut’ techniek. Dus om mijn spieren te versterken eet ik op sommige momenten meer vetten en eiwitten en later verminder ik dat om ze weer af te breken. Daardoor kunnen ze in de versterkingsperiode weer gevormd worden. En het resultaat mag er wezen, want binnen een jaar heb ik een strak lichaam en is mijn figuur echt veranderd. Een hele verademing en inmiddels heb ik al een volgend doel: een blokjesbuik! Maar dat zal nog wel een tijd duren omdat je daar echt discipline voor moet hebben. En ik wil ook gewoon kunnen genieten van het leven.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Heb je iets van plastische chirurgie gehad?

“Om te beginnen kreeg ik een tijd terug een rare frons in mijn gezicht waardoor ik eeuwig boos leek. En ik zag er daardoor ook meteen ouder uit. Dus heb ik besloten die te laten opvullen. Zulke ingrepen zijn er nu eenmaal om je zekerder te kunnen voelen dus waarom dan ook niet? Ook wil ik mijn borsten laten doen, die mogen wel iets voller. Maar daar wacht ik nog even mee, omdat ik hoop kinderen te mogen krijgen en dan groeien ze ook. Misschien dat ik er dan tevreden over ben en zo niet dan laat ik het alsnog bij een chirurg doen. Verder blijf ik gewoon eventuele rimpels weg halen zolang het kan en natuurlijk blijft.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Hoe zie je de komende tijd voor je qua carrière?

“Voornamelijk ga je veel van mij zien op Instagram natuurlijk. Daar ben ik tevreden over en dat is vanuit een hobby echt uitgegroeid tot werk. Maar acteren zal altijd mijn nummer één baan blijven, dus ook daarin ben ik bezig om weer terug te komen. Hier en daar loopt al wel het een en ander, maar daar kan ik nog niet veel over vertellen. Dus houd ik het erop dat er mooie dingen aan zitten te komen en dat ik nog wel terug zal komen op andere platformen dan alleen Instagram. Er komen veel leuke dingen aan.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Meer lezen? Het interview en de make-over vind je in de Beau Monde.

Laatste nieuws