Netflix tip: Selling Sunset

De Netflix-serie Selling Sunset is verslavend!

De Netflix-serie Selling Sunset is verslavend en eigenlijk gewoon The Hills maar dan met makelaars.

LEES OOK:  Bette Midler heeft rol te pakken in nieuwe Netflix-show

Docusoap

Deze eerste Neftlix docusoap in de stijl van The Hills is té leuk en het eerste seizoen is al beschikbaar. De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke huizenkopers in Los Angeles. Als er een nieuwe makelaar bij het team komt, begint de drama met de jaloezie en complicaties in de liefde.

Drama

De makelaars waar de serie om draait zijn in eerste instantie niet de tweeling en oprichters van de groep Jason en Brett, maar de vrouwen die zij in dienst hebben. Het privéleven van deze makelaars wordt namelijk op de voet gevolgd. Vooral Christine, opperhoofd van het meidenclubje, vindt de nieuweling Chrishell maar niks. En dat zorgt voor de nodige drama in glamourland. Behalve de verslavende verhaallijn zien we de duurste en luxueuze huizen voorbij komen, waar de makelaars hun verkoopskills laten zien en de cliënten rondleidingen geven. Dream away!

Seizoen 2

De docusoap heeft maar acht afleveringen, dus je bent er zo doorheen. Fans zaten al te hopen dat er een volgend seizoen zou komen van de Hollywood serie over the rich and famous, en daarom is er nu goed nieuws: er komt een tweede seizoen van deze luxe dramaserie! Wanneer die precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#netflix #sellingsunset #theoppenheimgroup #thesellingsunset

Een bericht gedeeld door Selling Sunset (@thesellingsunset) op

BRON: NETFLIX, BEELD: ISTOCKPHOTO, INSTAGRAM

Laatste nieuws