Voor deze papieren tas betaal je bijna €500

Dan moet je echt geld over hebben of hem wel héél mooi vinden...

Alles wordt tegenwoordig duurzaam en daarom kon de Britse ontwerper Stefan Cooke niet meer achterblijven met zijn tassen. Hij heeft voor een exclusieve collectie een ecovriendelijke, papieren handtas gemaakt en het prijskaartje is waarschijnlijk iets hoger dan je verwacht.

LEES OOK: Deze tas van Jacquemus gaat het internet over en dit is waarom

Met de nieuwe collectie tassen probeert de ontwerper aandacht te vragen voor fair fashion. De papieren tassen maken deel uit van de exclusieve collectie die hij heeft ontworpen voor de webshop Matches Fashion

Collectie

Deze collectie bestaat uit achttien verschillende tassen, waarvan er drie van duurzaam papiervezel en organisch katoen zijn gemaakt. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, dan mag je flink wat neertellen, want de tas kost €457 en da's niet niks voor een tas van papier.

Luxe

Veel mensen haken meteen af nadat ze de hoge prijs van de tassen zien. Ze lijken namelijk gewoon op de papieren zakken die je voor een paar cent bij de plaatselijke supermarkt krijgt. Toch heeft de ontwerper zijn tassen iéts luxueuzer gemaakt. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt met twee stevige hengsels, metalen voetjes en een magneetsluiting. 

Naast de korte hengsels kun je hem ook met de gerecyclede kralenriem over de schouder dragen. In de papieren tas zit verder een zakje waar kleine accessoires in kunnen. En om toch een beetje het designergevoel te geven, staat er een afbeelding van een echte vintage tas op de voorkant geprint. Of wij hier ons geld aan gaan uitgeven? Hmmm…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MATCHESFASHION.COM Woman (@matchesfashion) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @stefan_cooke op

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws