Deze tas van Jacquemus gaat het internet over en dit is waarom

Je moet goed kijken of je hem wel ziet op de foto's.

Afgelopen zomer was de microtas van Jacquemus al helemaal in de mode, maar het merk komt nu met een tassencollectie die nog veel kleiner is. Of hier überhaupt iets in gaat valt sterk te betwijfelen.

LEES OOK: Na populaire strohoed introduceert Jacquemus enorme strandtas

Tijdens de Paris Fashion Week heeft Simon Porte Jacquemus zijn nieuwste collectie voorgesteld. De outfits vallen vaak op – wat uiteraard de bedoeling is – maar voor de oplettende kijker ging het deze keer om een microtas die juist totaal niet opvalt. De ontwerper slaagt er steeds weer in om iets te ontwerpen waar over gepraat wordt. Denk maar aan de gigantische strohoed en de giga strandtas. 

Uitnodiging

De Franse ontwerper had al een voorproefje gestuurd als uitnodiging: een mini tas met daarbij een klein blaadje in een kleine envelop. De modellen liepen ook op de catwalk met zo'n kleine tas en daar verbaasden sommige fans zich over, omdat 'ie echt bijna niet te zien was. De tas is veel te klein voor je pinpas of mobiel maar misschien lukt het je net om een paar losse euro's erin te proppen.

Prijzig

Op de kleine tas moeten we nog even wachten. Het is namelijk een ontwerp voor de aankomende herfst/wintercollectie. De prijs is dus ook nog niet duidelijk, maar verwacht maar niet dat je hem voor een paar tientjes kunt krijgen…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fashion Wonderer (@fashion.wonderer) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fashion Girl ?? | فاشن (@fashion.by.lovers) op

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws