Cute: Monique deelt allereerste foto ooit gemaakt met André

Wat een lieve foto!

André Hazes en zijn liefje Monique Westenberg zijn inmiddels ruim vijf jaar een stel en hebben samen een prachtige zoon. Mo deelt op Instagram haar allereerste foto samen met Dré, met een onwijs lieve tekst. Smelt!

LEES OOK: Binnenkort tweede kindje voor André en Monique?

"Onze allereerste foto samen. Jezus wat waren we verliefd op elkaar. Zorgeloos met elkaar. Een eenheid met elkaar", begint Monique haar verhaal. "Zo veel jaar verschillend van elkaar. Ondanks dat laatste gingen we er voor. We voelden geluk en dat was het aller belangrijkste."

Jaren verder

Vijf jaar geleden wist het duo niet waar ze aan begonnen. "We zouden wel zien waar we belanden. Nu bijna 5 jaar verder hebben we nog steeds elkaar. Nog steeds een eenheid. Delen we samen de liefde voor onze ongelooflijk heerlijke zoon."

Vlinders

Of de twee nog steeds gek op elkaar zijn? Ja! "De zorgen door en om elkaar zijn er nu wel, maar die hebben ons sterker gemaakt. De vlinders zijn er nog steeds. Als ik naar je kijk. Ook al wil ik je op sommige momenten wat aan doen. Die vlinders vliegen nog steeds door mijn buik en ik vind je de meest sexy man op deze aardbol. Ik houd van jou." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR

Laatste nieuws