Dit is het item dat elke Royal Lady verplicht moet dragen

Protocol, protocol en nog eens protocol.

Protocol, protocol en nog eens protocol. Een leven van een echte royal is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De Doorluchtigheden hebben namelijk erg strenge regels waar zij zich strikt aan moeten houden. 

En dat blijkt nogal een enorme lijst te zijn. Tussen alle koninklijke regeltjes door, zijn de meeste dingen aardig voor de hand liggend. Zo is het verplicht om te allen tijde te buigen voor de Queen, mogen twee erfgenamen niet samen op reis en is het een absolute no go om Hare Majesteit de rug toe te keren. 

Tot zover niet heel erg vreemd, toch? Maar er is meer. Zo is knoflook verboden in het paleis en dienen de vrouwelijke leden van het Koninklijk Huis verplicht een (huidskleurige) panty te dragen tijdens publieke gelegenheden. En dat geldt dus ook wanneer de mussen van het dak vallen. Ai! 

Hertogin Kate 

Royalty-expert Victoria Arbiter kwam met het nieuwtje over het verplichte kledingitem naar buiten. "Je zal nooit een vrouwelijk koninklijk lid zonder een huidskleurige panty zien. Ik zou zeggen dat dit echt een harde, standvastige regel is in termen van wat de koningin eist."

Hertogin Kate haar favoriet volgens The Sun? De John Lewis 7 Denier Barely There Tights met een anti-slip laagje – handig voor de bijna altijd hooggehakte hertogin – waarvoor je slechts 8,50 euro hoeft neer te leggen. Zo lekker normaal gebleven, hè?! 

LEES OOK: Wow! Dit is de reden dat je je panty altijd goed moet wassen

BRON: MARIECLAIRE UK, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws