Beau Monde TV Presents: ‘Never Have I Ever’ met Tygo & Egbert Jan

Beau Monde TV Presents: 'Never Have I Ever' met Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber. Deze twee knappe mannen spelen het s...

Beau Monde TV Presents: ‘Never Have I Ever’ met Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber. Deze twee knappe mannen spelen het spel met ons en beantwoorden de vragen die wij stellen met ‘I have’ of ‘I have never’. En dat leverde verrassende antwoorden op.

We spraken de mannen bij de lancering van ‘De wereld rond in 6 stappen’, het nieuwe programma van Net5. Volgens de theorie van ‘six degrees of separation’ is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Via zes connecties, vrienden van vrienden, ben je gelinkt aan beroemdheden als Doutzen Kroes of Obama. In dit nieuwe programma gaat elke week een ander bekend duo de uitdaging aan om te kijken of er een connectie is tussen een willekeurig persoon ergens op een afgelegen plek op aarde en een vooraf gekozen internationale bekendheid. En dit alles binnen een week tijd. Zo moeten rockchick Ryanne van Dorst en presentatrice Zarayda Groenhart van een verlaten rijstveld in Thailand bij de beroemde Sharon Osbourne in Beverly Hills uit zien te komen. En acteurs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber krijgen de opdracht om vanaf de woeste savanne in Kenia op zoek te gaan naar ex-Baywatch actrice en sekssymbool Pamela Anderson in Los Angeles. En tja, dan moet je veel en lang reizen. Wij vroegen de heren dan ook naar hun reiservaringen. Of ze wel eens naakt gezwommen hebben, wat hun vakantie dieptepunt was en ? omdat ze toch naar Pamela gaan, de dame met de meeste Playboy covers op haar naam ? of ze ooit weleens een naaktfoto hebben verstuurd? En *tromgeroffel*: Tygo Gernandt heeft een scoop… Benieuwd wat? Kijk dan vooral de video van Beau Monde TV hierboven.

Vond je de video leuk? We hebben ditzelfde spel ook gespeeld met Nick en Simon. Bekijk die video hier.

En Patty Brard, Ruben van der Meer en Maik de Boer moesten er ook aan geloven. Kijk maar!

Video: Sanne Bakker, Interview: Annemiek Hummelink

Lees ook:

Laatste nieuws