Kijktip: affaires en schandalen in nieuwe dramaserie Mistresses

Kijktip: nieuwe dramaserie 'Mistresses' zit boordevol affaires en schandalen. En binnenkort kun jij alles vanaf de bank...

Kijktip: nieuwe dramaserie ‘Mistresses’ zit boordevol affaires en schandalen. En binnenkort kun jij alles vanaf de bank volgen op Net5. Om alvast in de stemming te komen, hebben we hier alvast de trailer voor je.

Net5 haalt eindelijk de Amerikaanse dramaserie ‘Mistresses’ naar Nederland. ‘Mistresses’ draait om vier sexy en ondeugende vriendinnen Savannah (Alyssa Milano, bekend van Charmed en Who’s the Boss), Josslyn (Jes Macallan), April (Rochelle Aytes) en Karen (Yunjin Kim). De vriendinnen bewandelen ieder hun eigen levenspad, alleen laat dat pad nu meer een wilde rit vol affaires en schandalen zijn. De serie is in Amerika inmiddels verlengd met een vierde seizoen en is nu eindelijk ook in Nederland te kijken. Yay!

Kijktip: nieuwe dramaserie Misstresses boordevol affaires en schandalen © SBS

De personages, oftewel de minnaressen

Savannah, ofwel Savi, is een succesvolle carrièrevrouw. Ze wil partner worden bij het advocatenkantoor waar ze werkt en een gezin stichten met haar man Harry (Brett Tucker). Maar dan loopt ze collega Dominic (Jason George) tegen het lijf…

Josslyn is het zusje van Savi en natuurlijk het tegenovergestelde. Ze is single, en houdt van daten en van feestjes. Josslyn is makelaar en heeft geen behoefte aan vastigheid.

April is nog niet zo lang weduwe en moeder van een tienjarige dochter. In een poging om haar leven weer op te bouwen, opent April een winkel met woonaccessoires. Nadat April geld ontvangt van de levensverzekering van haar man, krijgt ze vreemde telefoontjes. Zou haar man nog leven?

Karen is therapeute. Na een gecompliceerde relatie met een rijke, getrouwde, terminale (en inmiddels overleden) patiënt, probeert ze de band met haar vriendinnen weer op te bouwen.

‘Mistresses’, zou oorspronkelijk dinsdag 5 april wekelijks om 21.30 uur bij Net5 te zien zijn. Door een wijziging in de programmering is dit komen te vervallen. Zodra wij meer weten over het definitieve uitzendschema, zullen wij dit bericht updaten.

Ook leuk: geen idee welke serie je wilt gaan volgen? Speel deze quiz en laat je verrassen!

Laatste nieuws