Sterren die hun eigen alcohol merk hebben

Veel celebrities houden wel van een glas alcohol op z'n tijd. Wijntje hier, shotje daar... Maar wist je dat er ook sterr...

Veel celebrities houden wel van een glas alcohol op z’n tijd. Wijntje hier, shotje daar… Maar wist je dat er ook sterren zijn die hun eigen alcohol merk hebben? Lees snel verder.

George Clooney, Casamigos

George Clooney houdt van tequila. On the rocks, een shotje én zelfs rechtstreeks uit de fles. Samen met Rande Gerber, de man van Cindy Crawford, heeft hij daarom de perfecte tequila op de markt gebracht: Casamigos.

Justin Timberlake, Sauza 901

Ook Justin Timberlake houdt wel van wat alcohol op z’n tijd. Net als George Clooney is hij een tequila lover, vandaar dat hij inmiddels zijn alcohol verkoopt onder de naam Sauza 901.

Lisa Vanderpump, LVP Sangria

Lisa Vanderpump, bekend van The Real Housewives of Beverly Hills, is zo gek op sangria dat ze haar eigen recept heeft gebotteld. De business gaat inmiddels zo goed dat het ontelbaar veel verkooppunten heeft in Amerika én Australië.

P. Diddy, Cîroc

P. Diddy (Sean Combs) loopt al een tijdje mee in de alcoholindustrie. Sinds 2007 is hij verantwoordelijk voor de marketing van Cîroc, wat een Franse vodka is. Als ambassadeur promoot hij de alcohol van het merk.

Bethenny Frankel, Skinnygirl Cocktails

Bethenny Frankel wil graag alcohol drinken zonder zich schuldig te voelen. Dus wat deed ze? Ze begon met Skinnygirl Cocktails. Zo kun je drinken zonder de extra calorieën binnen te krijgen.

Drew Barrymore, Barrymore Wines

Drew Barrymore houdt het liever bij wijn. Ze is er zo gek op dat ze inmiddels haar eigen merk heeft, genaamd Barrymore Wines in samenwerking met Carmel Road. Wie houdt van Pinot Grigio zit met deze wijn goed.

Laatste nieuws