Zo, dat heeft Robert ten Brink goed aangepakt!

Even werd het presentatrice Eva Jinek te veel en dat heeft Robert ten Brink goed aangepakt. Een mooi moment maandagavond...

Even werd het presentatrice Eva Jinek te veel en dat heeft Robert ten Brink goed aangepakt. Een mooi moment maandagavond in de talkshow van Eva Jinek op NPO 1. Robert ten Brink was als gast aanwezig en nam het gesprek over toen het presentatrice Eva Jinek even te veel werd.

In de uitzending sprak Eva met Iem en Corrie Vroombout, een echtpaar dat zelf de vliegramp bij Faro in 1992 overleefde, maar daarbij wel hun 14-jarige dochter Brenda verloor. De aanleiding voor dit gesprek was een documentaire die over dit echtpaar gemaakt (Terug naar Faro: ‘Beste’ meneer Schröder). Samen met een cameraploeg keerden zij terug naar het betreffende vliegveld. Eva probeerde het koppel te complimenteren met hun sterke band, maar schoot vol. En wat er toen gebeurde, dat heeft Robert ten Brink goed aangepakt (en aangevoeld). Zonder overleg, nam hij het gesprek over zodat Eva even op adem kon komen. Sterk staaltje televisie en een uitermate sterke aflevering van Jinek, die afgelopen maandag ook voor het eerst in het bestaan van meer kijkers trok dan de show van Humberto Tan.

Uitzending bijwonen? Dat kan! |Ga naar www.jinek.nl en meld je aan| #jinek vanavond om 23.00 uur|

Een foto die is geplaatst door Jinek• (@jineklive) op

Laatste nieuws