5 iconische vrouwen in jeans

In het nieuwe nummer van Beau Monde vertellen BN'ers over hun favoriete jeans. We

In het nieuwe nummer van Beau Monde vertellen BN’ers over hun favoriete jeans. We <3 de jeansbroek. Zelfs bekende vrouwen dragen ze graag, want het is een fashionitem dat altijd kan en op veel verschillende manieren te dragen is. 5 iconische vrouwen in jeans.

Kate goes country

Dat Kate Middleton gevoel voor stijl heeft, wisten we al lang. De hertogin van Cambridge ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. En ook een jeansbroek weet ze op de perfecte manier te dragen. Op onderstaande foto kiest Kate voor een country look en combineert ze haar jeans met een witte cowboyhoed, romantische blouse en stoere riem. Love it.

Kate Middleton - jeans Kate Middleton in jeans © Getty Images

When you’re that pretty

De inmiddels overleden actrice Audrey Hepburn had zo’n leuk koppie dat het eigenlijk niet uitmaakte wat ze aanhad. Want geef toe: echt bijzonder is onderstaande outfit niet. En toch zouden we ze zo overnemen.

Audrey Hepburn in jeans Audrey Hepburn in jeans © Hollandse Hoogte

Je ne sais quoi

De Franse Brigitte Bardot heeft de typische Je ne sais quoi uitstraling. Net als Audrey Hepburn heeft ze niet veel nodig om er smashing uit te zien. Jeans, losse trui en leren schoentjes. En blonde krullen en zwarte eyeliner natuurlijk: typisch jaren vijftig. Zucht, we zijn te laat geboren…

Brigitte Bardot - jeans Brigitte Bardot in jeans © Hollandse Hoogte

Tijdloze look

Als we dan toch bezig zijn, gooien we Marilyn Monroe er natuurlijk ook nog even tussen. De witte trui en blauwe jeans zijn tijdloos, Marilyn combineert ze met leuke blauw/wit gestreepte schoentjes. Wij zijn fan van deze look, rode lippen erbij en we kunnen zo in een tijdmachine stappen.

Marilyn Monroe - jeans Marilyn Monroe in jeans © Hollandse Hoogte

Maxima in jeans

Oké, niet de meest elegante foto van onze prinses Maxima, maar ze draagt wél jeans. En ze overhaalde koning Willem-Alexander om vrolijk met haar mee te doen. Het koningspaar hielp in maart mee met het schilderen van een dorpshuis in Gelderland, naar aanleiding van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet van het Oranjefonds.

Maxima - jeans Prinses Maxima in jeans © Hollandse Hoogte

Wat is jouw favoriete jeanslook?

Laatste nieuws