Bied & Steun Yfke’s goede doel: Het Rode Kruis

Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met bekend Nederland in voor charity. Elk nummer vei...

guccibied

Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met bekend Nederland in voor charity. Elk nummer veilen we een design-item: dit keer gaat de opbrengst naar het Rode Kruis!

Yfke: “Ik zet me met hart en ziel in voor kinderen die opgroeien in grote armoede. Door mijn werk heb ik veel met glitter en glamour te maken, maar dat betekent niet dat ik mijn ogen sluit voor de harde feiten. Voor het Rode Kruis-programma Nieuwe bronnen, nieuwe kansen‘ reisde ik af naar de sloppenwijken van de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar en de Gobiwoestijn. Door dit project worden de leefomstandigheden van deze families op het gebied van water, sanitatie en hygiëne verbeterd. Het Rode Kruis helpt met de renovatie en bouw van waterkiosken waardoor mensen toegang hebben tot veilig en schoon drinkwater. Daarnaast zorgen de vrijwilligers van het Mongoolse Rode Kruis voor hygiënevoorlichting onder de bewoners door middel van huisbezoeken en goede voorlichting op scholen. Dit project is erg belangrijk voor deze families in hun zoektocht naar een betere toekomst voor henzelf en hun kinderen.”

Beau Monde en Vault79 veilen deze Gucci Park Avenue Horsebit tote bag. Door te bieden, maakt u kans op deze stylish chique tas én steunt u het Rode Kruis, aangezien het totale verkoopbedrag hieraan wordt gedoneerd.

Deze veiling loopt van 11 t/m 18 september. Klik hier om te bieden!

Laatste nieuws