“Harry en Meghan vieren geen Kerst met koninklijke familie”

Het stel woont alweer een aantal maanden in het Amerikaanse Santa Barbara met zoontje Archie.

De hertog en hertogin van Sussex woonden na hun vertrek naar Amerika eerst in Los Angeles, maar zijn daarna al snel verhuisd naar Montecito. Deze verhuizing volgde op geruchten van US Weekly dat Harry een hekel zou hebben aan LA, terwijl Meghan er juist gek op is.

Harry onthulde eerder dit jaar ook al dat hij niet kon wachten om tijdelijk terug te keren naar Engeland, maar het coronavirus gooide ook wat dat betreft roet in het eten.

Reizen is ingewikkeld

Vorige week speculeerden we nog over het feit dat Harry en Meghan nog voor Kerst zouden kunnen terugkeren naar Engeland. Toch onthult een bron nu aan Vanity Fair dat het er niet op lijkt dat ze de oversteek echt zullen maken. De insider meldt: “Reizen is heel ingewikkeld geworden dankzij de pandemie. Daarom lijkt het er niet op dat de prins plannen maakt om terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk. Zeker niet voor Kerst.”

Oudjaarsdag

Het lijkt er dus op dat Harry zijn eerste American Christmas zal ervaren. Royalty-deskundige Katie Nicholl schreef daarover dat prins Harry over die Amerikaanse experience “erg enthousiast” is. Wel is de verwachting nog steeds dat het stel terugkeert naar de UK voor de rechtszaak die Meghan heeft aangespannen tegen The Mail on Sunday. Deze begint op 11 januari en in verband met de verplichte quarantaine van twee weken zal het stel in ieder geval voor oudjaarsdag terug moeten keren naar Engeland. Kunnen ze toch nog één feestdag meepikken met de andere Britse royals.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws