Zijn Harry en Meghan nog voor het nieuwe jaar terug in Engeland?

De reden van de eventuele terugkeer is echter niet alleen maar leuk…

De hertog en hertogin van Sussex zijn net een beetje gesetteld in Amerika en nu gaan er alweer geruchten dat het stel binnenkort (tijdelijk) terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk. Sterker nog, dit zal volgens bronnen nog voor het nieuwe jaar gebeuren.

Volgens The Sun heeft het koninklijke personeel instructies gekregen om Frogmore Cottage, het huis van Harry en Meghan in Engeland, klaar te maken voor een mogelijk bezoek van het stel en hun zoontje Archie.

En hoewel de kerstplannen van Harry en Meghan niet bekend zijn gemaakt, is de verwachting dat het gezin voor kerst de oversteek naar Engeland zal maken. Vorig jaar brachten ze kerst en Thanksgiving echter in Canada door en dit jaar is het koppel na hun vertrek uit Engeland ook nog niet teruggekeerd, maar dat heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus.

Overigens is de timing niet geheel afgestemd op de feestdagen. Verwacht wordt dat het stel in Engeland blijft tot na de rechtszaak die Meghan heeft aangespannen tegen The Mail on Sunday. Deze vindt op 11 januari 2021 plaats. Als Meghan hierbij aanwezig wil zijn, moet ze voor het nieuwe jaar naar Engeland vliegen omdat ze na aankomst eerst 14 dagen in zelfisolatie moet.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws