‘Prins Charles heeft veiligheidsmaatregelen moeten nemen door The Crown’

The Crown heeft de gemoederen hoog doen oplopen.

Dat de leden van het koninklijk huis naar verluidt niet blij zijn met de manier waarop ze worden neergezet in het nieuwe seizoen van The Crown, moge duidelijk zijn. Maar met name voor prins Charles lijken de gevolgen daarvan flink voelbaar.

Het gaat zelfs zover dat het team van prins Charles zich zorgen maakt over de populariteit van de prins in het Verenigd Koninkrijk. Dit komt natuurlijk allemaal door de manier waarop zijn affaire met Camilla wordt neergezet. Hoewel we nooit zullen weten in hoeverre de relatie tussen Charles en Diana naar waarheid is verfilmd, heeft ook Diana's voormalige butler een duit in het zakje gedaan. Volgens hem ging het er in het echt zelfs nog veel erger aan toe.

Woedende fans

De meeste fans van The Crown hebben hun conclusies sowieso allang getrokken. Naar aanleiding van de serie heeft het team van de prins er zelfs voor gekozen om de mogelijkheid om comments te plaatsen op de social media platforms van Clarence House, uit te schakelen. Dit kwam door de toenemende stroom aan berichten over prinses Diana en de manier waarop Charles haar behandeld zou hebben. De prins zou hierin ook meerdere malen bedreigd zijn. Zelf heeft Charles niet gereageerd op de aantijgingen.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Netflix

Laatste nieuws