Kim en Kanye gaan scheiden (nu echt)

De dag waarvan je wist dat 'ie zou komen...

Het rommelt al heel lang bij Kim Kardashian en Kanye West, maar de kogel lijkt nu toch door de kerk. Entertainmentsite Page Six meldt op basis van bronnen dat de reality-ster en de rapper nu écht gaan scheiden.

Voor fans komt het allang niet meer als een verrassing. Kim draagt namelijk al een tijdje haar verlovingsring, met een waarde van een kleine miljoen dollar, niet meer. Daarnaast bracht het stel ook al lang geen tijd meer samen door. Kanye was voornamelijk te vinden op hun boerderij in Wyoming, terwijl Kim de feestdagen doorbracht met haar familie. Ook voor die tijd was het stel nauwelijks nog samen, maar eerst werd nog verklaard dat dit een bewuste keuze was waar ze beiden mee konden leven.

Klaar erYe

De vork blijkt nu toch net anders in de steel te zitten en er zijn al gesprekken gaande over de scheidingsregeling. 'Ze houden het nog even stil, maar zijn al uit elkaar', meldt één van de bronnen aan de Amerikaanse website. Kim zou namelijk helemaal klaar zijn met haar Ye. Zijn geestelijke gezondheidsproblemen en opvallende escapades, zoals het feit dat hij zich ineens alsnog verkiesbaar stelde voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, werden haar te veel.

Kim zet hoog in wat de scheiding betreft en zou advocaat Laura Wasser in de arm hebben genomen. Zij stond eerder Angelina Jolie, Britney Spears en Johnny Depp bij tijdens hun echtscheidingen.

No more (reality tv) drama

Als je alvast uitkijkt naar afleveringen van Keeping Up With The Kardashians over dit laatste drama in Kims leven, hebben we overigens slecht nieuws. Vorig jaar werd namelijk al bekend dat de realityserie stopt. Sad 🙁

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws