Hoe cute: Zara Home lanceert een speciale hondencollectie

Hoe prachtig is deze collectie?

Als er iemand blij is met de lockdown, is het je hond wel. Je grootste vriend kan al een jaar (!) non-stop van jouw aanwezigheid genieten. Wat een feest. En eerlijk is eerlijk, voor jou is dat ook heus wel een klein lichtpuntje in al deze ellende.

Maar wat je als hondeneigenaar waarschijnlijk ook wel hebt ervaren, is dat het behoorlijk moeilijk kan zijn om hondenspullen te kopen die lekker in je interieur passen. Heb je je huis met zoveel liefde ingericht, wordt het ontsierd door al die felgekleurde speeltjes en zo'n afzichtelijke hondenmand. Want ja… alles voor je fluffy vriendje natuurlijk.

Beeld: Zara Home

Insta-proof poepzakjes

En oké, zó erg is het nu ook weer niet. Maar het zou toch fijn zijn als je voor je hond ook gewoon spullen kon kopen van mooie materialen met een fijn printje? Nou… Zara Home got your back! Ze komen namelijk met een mooie hondencollectie, zodat jouw hond er comfortabel bij kan liggen én jouw huis tegelijkertijd stylish blijft.

Naast manden, kussens en kleedjes in verschillende materialen en printjes, bestaat de collectie ook uit speeltjes, halsbanden, riempjes én jawel… insta-proof poepzakjes. Meer zien? Bekijk de collectie hier.

Beeld: Zara Home
Beeld: Zara Home

Bron: Upcoming | Beeld: Zara Home

Laatste nieuws